Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Concert Ed Sheeran în București, în 2024. Cât costă biletele rămase

Artistul britanic Ed Sheeran se întoarce în România, în 2024, pentru un concert care va avea loc în București. Concertul lui Ed Sheeran va avea loc pe 24 august, pe Arena Națională din Capitală.

Organizatorii au pus biletele în vânzare joi, 26 octombrie 2023, ora 10:00 AM. De asemenea, aceștia vin cu informații importante legate de prețul biletelor și modalitatea de achiziționare a acestora.

Cât costă biletele pentru concertul lui Ed Sheeran din București

Biletele vor fi puse în vânzare pe cts.eventim.ro, iar prețurile vor fi cuprinse între 299 RON – 599 RON incluzând taxa de rezervare. La această sumă se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii, anunță organizatorii.

Prețurile biletelor pentru fiecare categorie
  • GA Standing - 399 lei
  • Categoria A - Hot Seats - 599 lei
  • Categoria A - 499 lei
  • Categoria B - 399 lei
  • Categoria C - 299 lei

Se pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă.

Odată plătite, biletele vor fi livrate, în format electronic, înainte de spectacol.

Fanii sunt informați că instrucțiunile despre cum pot fi accesate biletele le vor primi mult mai aproape de data spectacolului.

Organizatorii mai anunță că, pentru turneul din 2024, va fi aplicată o politică de afișare a numelui pe biletele vândute doar prin intermediul punctelor de vânzare aprobate.

Fanilor li se va cere să vină la spectacol în grup, alături de cumpărătorul principal, adică persoana care a făcut comanda. Acesta trebuie să aibă asupra sa cu act de identitate.

Mai multe informații și răspunsuri la eventuale întrebări pe care le mai au fanii pot fi găsite AICI.

Concertul lui Ed Sheeran din București face parte din turneul The Mathematics Tour, iar artistul britanic îl va avea invitat special pe Calum Scott.

Ed Sheeran a mai susținut un concert în România în 2019, tot pe Arena Națională, în cadrul turneului de promovare a albumului "Divide". Atunci, artistul britanic i-a impresionat pe fanii români când a urcat pe scenă cu tricoul galben al Naţionalei de fotbal a României şi cu tricolorul românesc.

Cine este Ed Sheeran

Ed Sheeran este unul dintrei cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori britanici ai momentului. Cântăreţul a intrat pentru prima dată în topurile britanice în anul 2011 cu single-ul său de debut, "The A Team".

În 2023, Sheeran a lansat două albume, - (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National.

Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt ”Thinking Out Loud”, ”Shape of You”, ”Perfect”, ”The A Team” sau ”Castle on the Hill”. Pentru melodia ”Thinking Out Loud”. Sheeran a fost acuzat că a plagiat celebrul cântec "Let's get it on" al lui Marvin Gaye. Un juriu din New York i-a dat însă dreptate lui Ed Sheeran și a decis că artistul nu a plagiat celebra melodie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE