Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume. Cât costă experiența, în 2024

Icon of the Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, cu șapte piscine la bord, va porni în croazieră în ianuarie 2024, din Miami, și va face călătorii în Caraibele de Vest și Est, care vor include și insula privată CocoCay din Bahamas, rezervată exclusiv de Royal Caribbean.

Icon of the Seas are 18 punți destinate pasagerilor, șapte piscine și peste 40 de restaurante și baruri la bord. Este capabil să țină la bord 5.610 de oaspeți și are un tonaj brut de 250.800, potrivit The Independent.

VEZI GALERIA
2 imagini

foto: royalcaribbeanpresscenter.com

Nava de lux are, de asemenea, opt ”cartiere” la bord. Fiecare zonă tematică este o destinație în sine, oferind o gamă variată de experiențe, divertisment live și aventuri gastronomice, astfel încât toată lumea să își poată crea cele mai frumoase amintiri, potrivit World Travel, firma care reprezintă în România companiile de renume Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® și Azamara®, care se ocupă de croaziere.

Aceste cartiere reprezintă o serie de premiere: Cartierul Thrill Island are cel mai mare parc acvatic pentru o navă de croazieră, primul tobogan deschis în cădere liberă către mare și un tobogan care este cel mai înalt din industrie.

Zona Chill Island are piscine cu vedere la ocean și un cocktail bar înghețat, iar The Hideaway găzduiește prima piscină infinită suspendată pe mare, înconjurată de o terasă la soare pe mai multe niveluri, cu căzi cu hidromasaj și un bar pe plajă.

Cât costă experiența pe Icon of the Seas

Prețurile pentru o croazieră de 7 zile pe vasul Icon of The Seas variază între 1.723 și 2.939 de dolari de persoană. Detalii despre croaziere pot fi găsite pe site-ul royalcaribbean.com.

Icon of the Seas va fi prima navă a companiei cu tehnologie cu celule de combustie, alimentată cu gaz natural lichefiat (combustibil cu ardere curată), ceea ce o face cea mai durabilă navă a companiei până în prezent.

Noul vas de croazieră îl va depăși pe ”Wonder of the Seas”, o altă navă deținută de Royal Caribbean, în prezent cea mai mare din lume.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE