Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO. Imagini rare cu o căprioară albă, surprinse de jandarmii montani din Braşov

Jandarmii montani din Braşov au postat pe pagina de Facebook câteva fotografii inedite cu un exemplar de căprioară cu blană albă.

Căprioara albă a fost văzută pe traseul din zona Valea Porții din Bran. Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului.

VEZI GALERIA
3 imagini

Natura... mereu surprinzătoare și fascinantă.

Jandarmeria Brașov: Natura... mereu surprinzătoare și fascinantă. Colegii noștri de la Postul Montan Bran-Moieciu, aflați pe traseul din zona Valea Porții din Bran, au avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu un exemplar de căprioară albă. Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, o tulburare genetică ce se manifestă prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul.

”Aveți grijă de natură și de mediul înconjurător”

Reprezentanții Jandarmeriei au şi un mesaj pentru populaţie și fac apel pentru a proteja natura.

Jandarmeria Brașov: Satisfacția acestor întâlniri de care au parte jandarmii montani este inegalabilă, de aceea vă îndemnăm încă o dată să aveți grijă de natură și de mediul înconjurător, pentru a avea cu toții parte de astfel de întâlniri remarcabile!

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE