Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Selly confirmă prezența lui Travis Scott la Beach Please și dezvăluie detalii despre negocieri: Suma vehiculată e reală

Selly, organizatorul festivalului Beach Please de la Costinești, a dezvăluit că superstarul Travis Scott a fost adus în lineup-ul evenimentului pentru suma considerabilă de 2,5 milioane de dolari.

Potrivit lui Selly, inițial, Travis Scott nu lua în considerare festivaluri, ci prefera să susțină doar concerte solo. Cu toate acestea, organizatorii au reușit să-l convingă să participe și la evenimentul lor după ce artistul a acceptat să facă parte din lineup-ul unui alt festival european.

”L-am adus pe Travis Scott plătindu-l. E o sumă uriașă, e corectă suma (2.5 milioane de dolari). Travis Scott luase în acel moment un singur festival în întreaga Europă, un festival tot de muzică hip-hop mai mare decât al nostru, care se desfășoară vara aceasta în Viena.

Inițial el nu lua niciun festival, ulterior a luat acel festival, am încercat din septembrie să îl luăm dar ne-am lovit de acel zid că nu vrea să ia festivaluri, vrea să facă doar show-uri solo, doar show în care cântă unde organiează agenția sa de evenimente, în momentul în care a luat festivalul din Viena, am venit și noi și i-am spus și au zis că facem să se întâmple și atunci am reușit să confirmăm și noi.

De fapt, nu era problema de bani, noi eram dispuși din septembrie suma respectivă, a fost o chestiune că nu voia să ia festivaluri, după care a decis să ia doar două festivaluri, acestea doua în Europa. O chestie importantă de menționat este că e cam de vreo două ori biletul mai scump la show-ul solo decât la festivalul nostru care ține cinci zile.”, a spus acesta.

De asemenea, Selly a anunțat că lineup-ul internațional nu este complet, urmând să fie dezvăluiți și alți artiști români relevanți pentru publicul tânăr.

”Mai avem patru artiști să îi anunțăm și cu asta închidem line-upul de artiști internaționali, încă nu am anunțat toți artiștii români și urmează să anunțăm foarte mulți. Toată industria muzicală românească relevantă pentru tineri va fi prezentă la Beach Please, la Costinești, vara asta.”, a declarat Selly.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE