Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Adrian Câciu: ”Cine va vota cu Nicușor Dan și-a semnat condamnarea încă patru ani”

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a afirmat la Euronews România că ”cine va vota cu Nicușor Dan și-a semnat condamnarea încă patru ani”. De asemenea, l-a criticat în termeni duri pe actualul edil al Capitalei, despre care ar spus că este ”rupt de realitate”.

”Cine va vota cu Nicușor Dan și-a semnat condamnarea încă patru ani. (...) Mi-ar fi și rușine să se mai și propună Nicușor Dan. Când discutăm, 1000 de blocuri sunt fără căldură.

Dușul acela promis acum patru ani nu s-a făcut nici până acum cu apă caldă în anumite blocuri. E problema domniei sale. Înseamnă că e rupt de realitate”, a declarat Adrian Câciu, la Euronews România.

De asemnea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a evitat să răspundă dacă Gabriela Firea va candida din partea PSD la Primăria Capitalei, însă a precizat că ”orice alt candidat sau orice altă persoană care ar vrea să candideze la Primăria Capitalei este mult mai bună decât actualul primar general”.

La începutul lunii ianuarie, primarul general Nicușor Dan a precizat că el ar putea fi candidatul dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2024. Edilul a menționat că poartă discuții cu partidele de dreapta: USR, PNL, PMP, Forţa Dreptei şi REPER.

De asemenea, Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că va candida la Primăria Capitalei dacă PSD și PNL nu se înțeleg și nu-și stabilesc clar candidații.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE