Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristian Popescu Piedone a anunțat că vrea să candideze la Primăria Capitalei

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone (60 de ani), a anunțat că va candida la Primăria Capitalei dacă PSD și PNL nu se înțeleg și nu-și stabilesc clar candidații.

Cristian Popescu Piedone a anunțat că vrea să candideze la Primăria Capitalei

"Eu nu m-am hotărât ce o să fac, dar cu siguranță că sectorul 5 nu va fi părăsit niciodată pentru viitoarea construcție. Fac un apel public către cei doi mari poli ai puterii, care conduc azi România, PNL și PSD, să-și definitiveze candidații.

Să nu mai iasă să-și pune rufele în public. Dacă se vor certa în continuare și nus e vor înțelege, voi candida pentru Primăria Capitalei", a spus Piedone, care declară că nu se dezice de susținerea Gabrielei Firea pentru candidatură și i-a "certat" pe cei din PSD pentru că nu au făcut un anunț clar.

Președintele Partidului Umanist Social Liberal a postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

"Dacă nu puteți voi, pot eu!

Dacă orgoliile vosatre sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui!

Dacă funcțiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică!

Dacă sunteți încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul!

Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii și mai ales… liber să iau decizii!

În consecință, rog alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală!

În caz contrar, anunț public că îmi pun cei 30 de ani de experiență în administrația publică în slujba cetățenilor care mă vor primar al Capitalei!", a fost anunțul lui Piedone.

Deși fostul primar general Gabriela Firea a anunțat că vrea să candideze, PSD amână o decizie de susținere a sa în cadrul partidului.

Gabriela Firea s-a autoproclamat "candidatul la candiatură" în PSD pentru Primăria generală.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE