Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul din serialul Fauda, Idan Amedi, a fost grav rănit în Fâșia Gaza

Idan Amedi, cunoscut pentru rolul principal din serialul Fauda, a fost rănit grav în luptele din Fâșia Gaza, în orașul Khan Yunis.

Actorul și cântărețul israelian în vârstă de 35 de ani a fost dus cu avionul la spitalul Sheba, din Ramat, luni, la ora 16:00, unde a fost supus unei operații lungi și dificile, potrivit publicației Times of Israel. Însă starea actorului din Fauda este una stabilă și el este în afara oricărui pericol, după cum a confirmat tatăl său în publicația Walla.

Actorul din Fauda, Idan Amedi a fost rănit în Fâșia Gaza

Idan Amedi a efectuat serviciul militar în perioada 2006-2009. După începutul războiului, din 12 octombrie, el a plecat în Gaza, alături de armata IDF, alături de 300.000 de persoane mobilizate și a avut misiuni în Fâșia Gaza și în unele zone din Cisiordania. La acel moment, el a anunțat totul pe rețelele de socializare.

"Aceasta nu este o scenă din Fauda, ​​este viața reală. Noi suntem aici pentru a ne proteja copiii, familiile și casele. Promit că nu ne vom preda până când nu vom câștiga", a spus atunci Amedi, într-un clip video.

Pe parcursul războiului, el a mai postat pe rețelele de socializare și a vorbit chiar și despre tunelurile făcute de Hamas sub Fâșia Gaza.

Idan Amedi este căsătorit și are doi copii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE