Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A murit Tyler Christopher, actorul din "General Hospital" şi "Days of Our Lives"

După decesul lui Matthew Perry, o nouă tragedie a lovit lumea actoricească. Tyler Christopher a murit la vârsta de 50 de ani. Anunțul a fost făcut de reprezentanta lui, Chi Muoi Lo.

"Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit foarte mult", a precizat aceasta, într-un comunicat.

A murit actorul Tyler Christopher

Christopher a jucat rolul lui Nikolas Cassadine în serialul "General Hospital", în intervalul 1996 - 2016. Pentru acest rol, el a obținut un premiu Daytime Emmy și alte patru nominalizări.

Colegii lui Tyler, din serialul General Hospital, s-au arătat șocați de vestea primită.

"Tyler a fost un tip cu adevărat talentat, care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat-o și a vrut să aducă bucurie fanilor săi fideli prin jocul său actoricesc. Noi suntem mai mult decât devastați de pierderea prietenului nostru drag și ne rugăm pentru copiii și tatăl său. Tyler a fost un suflet dulce şi un prieten minunat pentru toţi cei care l-au cunoscut", precizat actorul Maurice Bernard, citat de publicația People.

Tyler Christopher a jucat și în serialul Days of Our Lives și a fost niminalizat la premiul Daytime Emmy pentru acea interpretare.

Tyler Christopher a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria între 2002 și 2004. În 2008, el s-a căsătorit cu Brienne Pedigo, care era jurnalist la ESPN. Cei doi au împreună doi copii. Ei au divorțat în 2021.

În 2019, Tyler Christopher a căzut în locuința sa și s-a rănit la cap, motiv pentru care a fost operat. El s-a luptat o bună perioadă de timp cu depresia, cu tulburările bipolare, dar și cu dependența de alcool.

A avut și probleme cu legea. În 2021, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank, sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE