Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A murit actorul Matthew Perry, starul din serialul Friends

Matthew Perry, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing în sitcomul de succes ”Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, scrie Euronews, care citează tabloidul TMZ, primul care a anunţat decesul.

Actorul, găsit în cadă, s-ar fi înecat. Avea 54 de ani.

„Este o zi în care inimile noastre au fost sfâșiate și trimitem toată dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor devotați”, a transmis compania Warner Bros. Television Group într-un comunicat.

Matthew Perry a jucat în toate cele 10 sezoane Friends, alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Dintre cele șase personaje, Perry l-a interpretat pe sarcasticul, dar iubitorul Chandler Bing, responsabil cu glumele în grupul de prieteni.

VEZI GALERIA
4 imagini

Sursa: Profimedia

A avut, însă, și o parte întunecată a vieții. Îndrăgitul actor a vorbit în cartea sa autobiografică, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A memoir, despre dependență, boală și singurătate. Începutul cărții se deschide așa: „Salut, mă cheamă Matthew, deși s-ar putea să mă cunoașteți sub un alt nume. Prietenii mei îmi spun Matty. Și ar trebui să fiu mort”.

Friends, printre cele mai apreciate și îndrăgite show-uri de televiziune

Serialul de comedie Friends spune povestea a șase tineri care sunt fie colegi de cameră, fie vecini, în Greenwich Village din New York. Foarte multe dintre întâmplări se petrec în apartamentele lor, când se vizitează reciproc.

Actorii au devenit foarte buni prieteni, exact ca personajele pe care le-au interpretat, și dincolo de ecran.

În 2019, ultimul episod al serialului - numit The Last One - fusese desemnat cel mai bun final al unui show de televiziune din ultimii 20 de ani, potrivit unui sondaj alcătuit de un site britanic din domeniul divertismentului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE