Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Medicii legiști susțin că e nevoie de investigații suplimentare privind moartea lui Matthew Perry

Cunoscutul actor Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, a murit pe 28 octombrie, la locuința sa din Pacific Palisades, Los Angeles. El a fost găsit înecat în cadă, însă investigatorii încă nu au aflat cauzele exacte.

Astfel, medicii legiști au anunțat că e nevoie de "pași suplimentari pentru o investigație suplimentară", pentru a se ajunge la o concluzie.

Investigații suplimentare privind decesul lui Matthew Perry

Biroului Medicilor Legali din Los Angeles a precizat că "este amânată" cauza morții, după ce a fost efectuată o autopsie, iar examinatorii așteaptă și rezultatele rapoartelor toxicologice, conform CNN. Finalizarea acestor rapoarte poate dura și câteva săptămâni.

La cercetări lucrează și Departamentul de Poliție din Los Angeles, prin intermediul Diviziei pentru Jafuri și Omucideri, însă o sursă internă a precizat în presa americană că nu există alte bănuieli pe moment.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a dezvăluit că a primit un apel la 911, sâmbătă, la 4:07 p.m., pentru o urgență în cazul unui posibil înec.

La câteva ore după acel apel, părinții lui Matthew Perry, John Bennett Perry și Suzanne Morrison, împreună cu tatăl său vitreg, au sosit la casa actorului, după cum precizează poliția.

Într-o carte de memorii, pe care Matthew Perry a lansat-o în noiembrie 2022, el a scris deschis despre dependențele sale de alcool și droguri. El a precizat că vrea să ajute oameni aflați în situații similare.

  • Serialul Friends, care l-a consacrat pe Matthew Perry, a fost difuzat în perioada 1994 - 2004.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE