Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorii din Friends au reacționat după moartea lui Matthew Perry

Decesul actorului Matthew Perry i-a șocat pe colegii săi din serialul Friends. Aceștia au emis un comunicat comun, în care își exprimă durerea imensă.

"Suntem cu toţii total devastaţi de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de film. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar deocamdată ne vom lua un moment pentru a ţine doliu şi a digera această pierdere uriaşă. În acest moment, gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui şi de toţi cei care l-au iubit din întreaga lume", au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, într-un comunicat comun.

Actorul din Friends, Matthew Perry, a murit la 54 de ani

Matthew Perry (54 de ani) a murit pe 28 octombrie. El a fost găsit de asistentul său în cada din casa sa situată în Pacific Palisades (Los Angeles).

Moartea actorului a stârnit un val reacții, iar o mulțime de celebrități de la Hollywood și-au prezentat omagiile, inclusiv premierul canadian Justin Trudeau. De altfel, Matthew Perry și Justin Trudeau au fost colegi la școală, iar momentul în care Perry l-a bătut pe Trudeau a devenit cunoscut la un moment dat.

Serialul american de comedie Friends a rulat între 1994 și 2004. A fost un adevărat fenomen cultural și și-a pus amprenta asupra unei generaţii de telespectatori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE