Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A murit Nashawn Breedlove, rapperul care l-a confruntat pe Eminem în filmul ”8 mile”

Actorul Nashawn Breedlove, cunoscut pentru rolul din filmul ”8 Mile” în care s-a duelat cu Eminem într-un ”battle” între rapperi, a decedat la vârsta de 46 de ani. Artistul a murit în somn în locuința sa din New Jersey, conform Euronews.com.

Nashawn Breedlove a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul rapperului ”Lotto”, rivalul lui Eminem, în filmul ”8 mile” din anul 2002. Mama actorului, Patricia Breedlove, a confirmat vestea decesului fiului ei, marți, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

"Nashawn a fost rapper, cântăreț, compozitor și actor. Nimeni nu-i putea contesta talentul. Plecarea lui Nashawn din această lume a lăsat un gol imens în viața mea, un gol pe care cuvintele nu-l pot exprima pe deplin. Nu pot exprima în cuvinte durerea și suferința pe care le simt. Nu a fost doar fiul meu; a fost un om remarcabil, al cărui caracter și putere i-a inspirat pe toți cei care i-au trecut prin cale”, a scris Patricia Breedlove.

Nashawn Breedlove a murit în somn în locuința sa din New Jersey, potrivit publicației TMZ. Cauza morții acestuia este deocamdată necunoscută.

Nashawn Breedlove a devenit cunoscut datorită scenei confruntării rapperilor din filmul ”8 mile”, în care Lotto, personajul pe care l-a interpretat, a fost unul dintre concurenții care au rivalizat cu Eminem. Lotto a făcut față duelului, însă Eminem l-a învins la ultima replică.

Înainte carierei pe marile ecrane, Breedlove a fost rapper, având numele de scenă OX. El contribuise la coloana sonoră a filmului ”The Wash” (2001), cu rapperii Snoop Dogg și Dr. Dre în rolurile principale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE