Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Va fi o vară plină de festivaluri în România. Organizatorii promit experiențe deosebite, artiști pe măsură și amintiri de neuitat

Urmează o vară plină de festivaluri, cu muzică pentru toate gusturile. A început marea desfășurare de forță pentru organizarea celor mai mari evenimente din țară. Organizatorii promit experiențe deosebite, artiști pe măsură și amintiri de neuitat.

Anul acesta, printre bine cunoscuții artiști care ajung în România, se numără Twenty One Pilots, Black Eyed Peas, Gorillaz, Tiesto și mulți alții.

Saga Festival

În această săptămână se dă startul sezonului festivalurilor de vară. SAGA Festival sparge gheața și își deschide porțile pe 3 iunie. Peste 150 de artiști vor aduce cea mai bună muzică electronică, timp de trei zile chiar în capitala României. Arena Națională va fi una dintre cele 11 scene pregătite de către organizatori.

Pentru prima dată în România este construită o roată panoramică chiar în interiorul unui stadion. Organizatorii Saga Festival vor să ofere o experiență inedită fanilor, așadar cei care ajung la festival îi vor putea urmări pe unii dintre cei buni DJ ai lumii, de la o înălțime de 35 m.

Neversea

Apoi, între 7 și 10 iulie, ne mutăm la malul mării, la cel mai mare festival organizat pe litoral din Europa – Neversea Festival. După doi ani de pauză, atmosfera de festival revine pe plaja din Constanța. Printre artiștii care vor urca pe scenele de pe litoral se numără Black Eyed Peas, Alesso, Nicky Romero și Dimitri Vegas & Like Mike.

Edy Chereji, director de comunicare şi marketing: „În această perioadă începem să trimitem echipamentele aici, la Constanța, pe plaja noastră, unde încet - încet, în aproximativ o săptămână se vor construi primele amplasamente. Dincolo de perioada de preproducție avem perioada de campanii, de recrutare de voluntari, apoi avem campania de donare de sânge Blood Network, apoi urmează să demarăm și campania BAC de 10.“

Electric Castle și Untold

Distracția va continua la Bonțida. În perioada 13-17 iulie, localitatea se transformă într-un adevărat oraș de festival. Anul acesta, Electric Castle va fi organizat pe 40 de hectare.

Renate Roca, PR manager: „Vom avea camping pentru 25.000 oameni.”

La Electric Castle vom avea parte de mari artiști, care vin pentru prima dată în România, așa cum sunt Twenty One Pilots și Gorillaz, în echipă completă. Iar în prima săptămână din august, tot la Cluj, peste 250.000 de oameni sunt așteptați la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa - Untold . Pe scenă vor urca David Guetta, Above and Beyond, Anne-Marie și mulți alții.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE