Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trupa The Rolling Stones anunță noul său album ”Hackney Diamonds”, după aproape 20 de ani de la ultima lansare

The Rolling Stones anunță un nou album după aproape două decenii de la ultima lansare. Anunțul vine la scurt timp după ce cunoscutul logo al trupei a fost postat pe clădirile din marile orașe al lumii. Detaliile despre noua producție Hackney Diamonds - și single-ul principal Angry – au fost făcute publice de către membrii trupei la o conferință de presă din Londra.

Peste 60 de ani de activitate

Hackney Diamonds este primul album al trupei The Rolling Stones în ultimii 18 ani și prima lansare de la moartea toboșarului Charlie Watts în 2021. Membrii trupei au dezvăluit, de asemenea, colaborări și cu câteva vedete de renume.

Mick Jagger: ”Ei bine, suntem aici. Simt că vreau să mă ridic. Hei, suntem aici. Da. Dar suntem aici pentru a vă prezenta noul nostru single, care se numește <Angry>.  Și videoclipul, pe care îl veți vedea mai târziu și <Angry> este primul single de pe noul nostru album numit <Hackney Diamonds>, motiv pentru care suntem în Hackney, care va apărea pe 20 octombrie. De aceea, noi suntem aici.”

Mick Jagger, Ronnie Wood și Keith Richards au vorbit la un eveniment găzduit de comediantul american Jimmy Fallon în Hackney. ”Hackney Diamonds” este un termen argou pentru sticla spartă, iar trupa și-a tachinat fanii, de asemenea, cu un anunț în ziarul local Hackney Gazette pentru o afacere fictivă de reparare a sticlei.

Keith Richards: ”Da, chiar simt o satisfacție de ușurare, de a spune DA, în sfârșit oamenii pot auzi acest lucru la care am muncit foarte mult. Ne place la nebunie!”

Anul trecut, trupa a cântat un turneu de aniversare de 60 de ani în Europa, când Steve Jordan l-a înlocuit pe Watts la tobe. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE