Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trump vinde Biblii, în plină cursă electorală, și vrea ca toți oamenii să aibă câte una în casă: Facem America măreață din nou, prin religie

În plină cursă electorală și în același timp cu drumurile prin tribunale, fostul președinte american Donald Trump a început o nouă afacere. După lansarea pe bursă a propriei rețele de socializare, Trump a descoperit că America are nevoie de mai multă religie. Așa că, împreună cu o vedetă de muzică country, încearcă să vândă Biblii.

Cartea preferată a lui Donald Trump, Biblia

Fostul președinte american: „De aceea țara noastră o ia razna. Ne-am pierdut credința”

Donald Trump este de părere că oamenii din Statele Unite ale Americii s-au îndepărtat de religie, iar asta ar fi cauza multor probleme. Îndreptarea ar veni, în opinia fostului președinte, din existența în fiecare casă cel puțin a unei Biblii, despre care spune că este cartea sa preferată. Dar nu oricare exemplar, ci unul dintre cele cărora el le face reclamă.

Donald Trump: „Religia și creștinismul sunt cele mai mari lipsuri din această țară și cred cu adevărat că trebuie să le aducem înapoi și trebuie să le aducem înapoi repede. Cred că este una dintre cele mai mari probleme pe care le avem și de aceea țara noastră o ia razna. Am pierdut religia în țara noastră. Toți americanii au nevoie de o Biblie în casa lor și eu am multe. Este cartea mea preferată, este cartea preferată a multor oameni. Această Biblie este un mod de a ne aminti că cel mai important lucru pe care trebuie să îl înapoiem Americii și pentru a face America din nou măreață este religia noastră. Religia este atât de importantă, lipsește atât de mult, dar va reveni și va reveni puternică, la fel cum țara noastră va reveni în forță”.

Ce conține Biblia vândută de Trump și cât costă

Biblia căreia îi face reclamă Donald Trump, numită God Bless the USA, nu conține numai textele sacre, ci și Declarația de Independență, și Constituția americană, și toate acestea pentru numai 59,99 dolari un exemplar.

Este adevărat că Trump nu vinde el personal aceste Biblii, fiind vorba de un parteneriat plătit cu o vedetă de muzică country, Lee Greenwood. Melodia acestuia, God Bless the USA, este cântată la fiecare dintre mitingurile lui Donald Trump.

Promovarea vânzării de Biblii nu este, însă, singura afacere lumească a lui Donald Trump. Dincolo de imperiul imobiliar, fostul președinte al Statelor Unite vinde încălțăminte sport – un pantof imprimat cu litera „T” și un steag american, care este destinat, conform reclamei, adevăraților patrioți americani.

Iar pentru cei care doresc un adevărat aer american, pe același site sunt la vânzare două parfumuri, la 99 de dolari bucata.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE