Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Încălțămintea lansată de Donald Trump, un real succes după ce stocul s-a epuizat în câteva minute. Specialist: ”Îl ajută să se conecteze cu alegătorii”

Fostul președinte Donald Trump a urcat pe scena de la Sneaker Con din Philadelphia, luna trecută, pentru a dezvălui ceea ce ar putea fi cea mai memorabilă piesă de marketing politic de la pălăria MAGA încoace.

Îmbrăcat în costumul său caracteristic, albastru marin, cămașă albă, cravată roșie și pantofi oxford negri, el a ținut în mâini o pereche de adidași strălucitori, aurii, supranumiți "Never Surrender", potrivit Politico.

"Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani", a spus Trump, "și cred că va fi un mare succes".

Încălțămintea realizată în aceeași culoare ca și părul lui Trump, prezintă un steag american și un T mare cusut.

Stocul s-a epuizat în câteva minute

Sneakerșii lui Trump au ținut rapid prima pagină a ziarelor. Specialiștii spun că aceștia l-ar ajuta pe Trump să se conecteze cu alegătorii de culoare.

În ciuda acoperirii îndoielnice, aceștia au avut un mare succes: Precomanda pentru o serie limitată de 1.000 de perechi, fiecare la prețul de 399 de dolari, s-a epuizat în câteva minute, iar câteva au fost deja vândute pe eBay pentru peste 5.000 de dolari.

Comerciantul de ceasuri Roman Sharf a cumpărat o pereche cu autograf pentru 9.000 de dolari în cadrul unei licitații organizate în aceeași zi cu debutul adidașilor.

"Miros ca lipiciul", a spus el în acea dimineață, ținând pantofii la nas pentru a-i adulmeca.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE