Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sindicatul Național al Polițiștilor Prahova avea contract cu Ferma Dacilor. Șef de sindicat: ”Avem reducere de 20%. Este o colaborare”

Sindicatul Național al Polițiștilor Prahova avea contract cu Ferma Dacilor, pensiunea afectată de un incendiu în care au murit șase persoane, în a doua zi de Crăciun.

Sindicaliștii mergeau acolo cu o reducere de 20%, pensiune neavând avize de funcționare pentru circuitul turistic și nici autorizație ISU.

Timp de trei ani, din 2019, pe patronii pensiunii nu i-a mai deranjat nimeni.

”Aveam contract și reducere de 20%. Este o colaborare, avem 74 de birouri pe teritoriul României, fiecare birou teritorial poate alege o colaborare în beneficiul membrilor de sindicat, cu anumite reduceri, anumite facilități pentru membrii de sindicat.

În momentul de față nu avem nicio informație ca vreun membru de sindicat să fi fost noaptea trecută la acea pensiune și nici nu avem controlul pentru că fiecare se poate duce și caza fără să ia legătura cu biroul teritorial din care face parte.

Noi nu avem competențe ca Sindicat să vericăm dacă este autorizat sa nu, dar pe viitor vom avea o discuție cu toți președinții de birouri teritoriale astfel încât să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații. Polițiștii din regiune nu aveau cum să știe la Sindicat de autorizație

Sunt încheiate contracte cu foarte multe unități de cazare. Am fost și eu acolo, o singură dată. A fost ok. Raportul calitate-preț a fost foarte bun. Eu am fost în trecut, acum discutăm în alte coordonate”, a declarat Vasile Zelca.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE