Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Primul mesaj al lui Florin Piersic, după intervenția chirurgicală: ”Sunt viu. M-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire”

Florin Pierisc a transmis prim mesaj, după intervenția chirurgicală la care a fost supus. Actorul a ținut să le mulțumească tuturor medicilor care l-au stabilizat pe acesta.

”Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!

Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: "sunt viu" și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză cand văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau sa ii pun fiecăruia medalia inimi mele in piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar...m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povesti minunatului meu public. Florin Piersic”, a transmis acesta presei prin intermediul doctorului Andrei Marinescu.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a ameliorat

Starea generală de sănătate a actorului Florin Piersic se ameliorează uşor, a anunţat luni Spitalul Foişor, unde acesta este internat de săptămâna trecută.

"Evaluarea domnului Florin Piersic, realizată în această dimineaţă de către echipa medicală, prezintă o situaţie staţionară. Starea generală a pacientului se ameliorează uşor", a informat unitatea medicală.
Cu o zi în urmă, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a precizat că Florin Piersic are o stare de spirit pozitivă, continuă tratamentul cu antibiotice şi este monitorizat.

Tot duminică, reprezentanţii Spitalului de Ortopedie "Foişor" au comunicat că evaluarea pacientului arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE