Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Politehnica București găzduiește cel mai modern spațiu pentru evenimente din București

Politehnica București, un reper al excelenței în educație și cercetare și totodată un simbol al comunității academice și culturale bucureștene, deține și un spațiu modern pentru evenimente: Aula Magna.

Inaugurată în 2018, Aula Magna este cea mai modernă sală de spectacole și a doua sală ca mărime din București, fiind concepută ca un spațiu polivalent și versatil, dedicat întregii comunități, un loc care să găzduiască, în condiții optime, conferințe, spectacole de teatru, de muzică clasică sau alte tipuri de evenimente.

Cu o capacitate de peste o mie de locuri, Aula Magna integrează, atât funcțional, cât și estetic, toate exigențele de acustică, vizibilitate și flexibilitate necesare. Mai mult decât atât, spațiul care înconjoară sala este unul extrem de generos, cuprinzând zone alveolare, fie de așteptare, fie pentru socializare – pentru discuții între grupuri mai restrânse, dar și un spațiu multivalent, potrivit pentru expoziții sau sesiuni de autografe. Aula Magna beneficiază de toate autorizațiile necesare, oferind astfel certitudinea unui spațiu sigur și complet echipat cu tot ceea ce este necesar pentru organizarea unor evenimente reușite.

Sala poate fi adaptată pentru orice fel de eveniment

Versatilitatea reprezintă principala caracteristică a sălii, aceasta putând fi adaptată pentru orice fel de eveniment, de la conferințe, târguri/expoziții, lansări, până la reprezentații teatrale sau concerte.

De-a lungul timpului, Aula Magna a găzduit numeroase tipuri de evenimente: conferințe naționale și internaționale, prelegeri ale unor personalități marcante, dezbateri, competiții, spectacole de teatru, evenimente caritabile, concerte sau proiecții de filme. Aula este, de asemenea, locul unde au loc evenimentele marcante ale universității, inspirând astfel noile generații de tineri să-și urmeze pasiunea pentru știință, cultură și inovație.

Aula Magna reprezintă un spațiu unic

Situată în inima campusului POLITEHNICA București, Aula Magna reprezintă un spațiu unic, care creează și consolidează legături în comunitate, fiind o sursă de inspirație și un loc de întâlnire pentru elevi, studenți, mediul academic, mediul economic, dar și pentru creatorii și pasionații de artă în toate formele ei.

Pentru mai multe detalii despre Aula Magna, despre disponibilitatea spațiului și condițiile de colaborare vă invităm să accesați site-ul events.upb.ro.

Centrul de Conferințe POLITEHNICA București – pentru viitorii antreprenori

Aula Magna este parte integrantă a Centrului de Conferințe POLITEHNICA București, centru care cuprinde săli de conferințe și spații pentru evenimente cu o capacitate totală de 7.000 de locuri. Biblioteca Centrală găzduiește cele mai multe săli și spații potrivite pentru evenimente corporate și nu numai, dar și Centrul de Afaceri al Politehnicii București.

Menit să contureze, prin programe de educație antreprenorială, mentorat și finanțare, un ecosistem complet, prin care studenții să beneficieze de sprijinul necesar pentru tranziția către mediul de afaceri, acesta organizează în fiecare an numeroase evenimente cu scopul de a oferi oportunități utile de networking cu profesioniști din domenii variate.

Evenimentul Start Your StartUP (startup.upb.ro), dedicat antreprenoriatului din zona tech, care a reunit antreprenori de succes cu tineri dornici să înceapă un business, a fost unul dintre multele activități născute în Centrul de Afaceri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE