Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Platforma X, fostă Twitter, va fi cu abonament. Elon Musk vrea să implementeze o taxă și a spus care e motivul

De Sorin Rusu  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Utilizatorii vor trebui să scoată bani din buzunar dacă vor să mai acceseze platforma X, fostă Twitter. Este anunțul făcut chiar de proprietarul Elon Musk, care a vorbit despre "o mică sumă lunară"

Platforma X va funcționa pe bază de abonament lunar.

Cel mai bogat om al planetei a făcut această afirmație în timpul Adunării Generale a ONU, acolo unde a discutat cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. Americanul și-a motivat decizia și a precizat că trebuie să lupte cu "armatele de boți", însă nu a precizat cât va fi acea sumă de bani.

Potrivit lui Musk, platforma X are 550 de milioane de utilizatori lunari, care dau între 100 de milioane şi 200 de milioane de postări pe zi.

Luna trecută, Elon Musk a dezvăluit că vor fi posibile apeluri vocale și video pe platforma X. În octombrie 2022, Musk a oficializat cumpărarea acestei platforme, care se numea atunci Twitter. Din 24 iulie 2023, Twitter a devenit X.

Distribuie

Taguri