Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Forvia Faurecia, al șaptelea cel mai mare furnizor auto la nivel mondial

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Forvia Faurecia, printre companiile participante la POLIJobs

De la începutul lunii februarie 2022, HELLA și Faurecia funcționează sub marca umbrelă FORVIA. Împreună formează al șaptelea cel mai mare furnizor auto la nivel mondial.

FORVIA se axează pe tehnologie, inovație și satisfacția clienților - și se focalizează pe domenii cu o creștere ridicată, orientate către megatendințele industriei auto.

Cu o istorie de peste un secol, având peste 157.000 de angajați în peste 40 de țări, veți găsi tehnologia noastră în aproximativ unul din două vehicule produse oriunde în lume.

In România, Forvia Faurecia are 4 fabrici si 2 centre R&D care sunt pozitionate astfel:

1.           Forvia Faurecia Valcea- locata in  Rm.Valce si este cea mai mare fabrica Faurecia din Romania

2.           Forvia Faurecia Pitesti (Euro Aps) este locata pe platforma Dacia, la Mioveni

3.           Forvia Faurecia Arges – la Cateasca

4.           Forvia Faurecia Craiova – pe platforma Ford, la Craiova

Plus 2 centre R&D care sunt locate in Bucuresti si in Sibiu.

Prin participarea noastra la acest targ, ne dorim sa fim vizibili printre studentii care isi doresc sa se intoarca in orasele de provenienta, orase unde avem si noi 6 locatii dar nu numai.

Prin centrul nostru R&D din Bucuresti ne dorim sa crestem studenti, sa le oferim ocazia de a vedea ce inseamna o companie de automotive, tehnologiile si procesele pe care le avem in fiecare fabrica de productie, atat in tara cat si in oricare alta fabrica Forvia.

Vom fi acolo pentru a le prezenta studentilor care sunt oportunitatile din cadrul companiilor noastre si pentru a face cunoscut programul VIE care este adresat absolventilor de master cu varsta de pana la 28 ani, care isi doresc o experienta internationala intr-o companie de top, in domeniul automotive.

Cautam personalitati dinamice, deschise la nou si la provocări, energice, adaptabile şi flexibile, curioase sa afle tainele din domeniul automotive.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Angajatul viitorului in industria auto va trebui sa fie flexibil, adaptabil la schimbare si sa detina o gama larga de abilitati tehnologice. De asemenea, abilitatile de comunicare si gandirea critica vor fi esentiale, iar capacitatea de invatare continua vor juca un rol esential in cariera sa. Colaborarea si lucratul in echipe diverse vor fi obisnuite, iar preocuparea pentru sustenabilitate si responsabilitate sociala vor fi o prioritate.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Tehnologia schimbă continuu piața muncii din România, iar angajații trebuie să fie adaptați și să își dezvolte abilitățile pentru a rămâne relevanți în acest mediu în schimbare rapidă.

Recrutarea se poate desfăşura virtual, interviurile pot avea loc pe platforme de conferințe video și testele de abilități realizate online sunt tot mai obișnuite.

Tehnologia a permis mulților angajați să lucreze de acasă sau de la distanță, dar într-o fabrică de producţie acest lucru este mai greu de realizat, depinde foarte mult de rolul pe care îl ocupi. O dată cu dezvoltarea tehnologiei, există o creștere a cerințelor de competențe digitale, iar angajații cu abilități tehnologice solide sunt din ce în ce mai căutați.

Tehnologia a avansat considerabil în industria auto și a schimbat modul în care se desfășoară activitățile în această domeniu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE