Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. FEV România oferă o gamă variată de soluții de inginerie

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul are loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

FEV, printre companiile participante la POLIJobs

FEV oferă o gamă variată de soluții de inginerie. Cu ajutorul a peste 7.300 de specialiști în domeniu în peste 40 de locații la nivel global, FEV asigură suport la fiecare pas, de la concept la implementare, menținând standardul ridicat al calității spre succes. În România suntem prezenți în două locații: Timișoara, cu focus pe Software Development, și București, cu focus pe partea de Application Testing and Vehicle Calibration.

Cum arată jobul și angajatul viitorului?

”Jobul viitorului, în ceea ce-l privește pe un inginer în industria automotive va fi caracterizat de schimbări si provocări importante, generate de aspectele cheie care vor juca un rol important în dezvoltarea automobilelor precum tehnologiile avansate care caracterizează trendul de dezvoltare a vehiculelor - software (Software Defined Vehicle), avansul către vehicule autonome utilizând mijloace precum inteligența artificială, toate acestea în timpul în care sustenabilitatea și protecția mediului au prioritate. Desigur, sinergia acestor aspecte va indemna producătorii către găsirea soluțiilor inovatoare într-un context de concurență mai acerba ca oricând, soluții care vor contribui la reducerea emisiilor poluante și de gaze cu efect de seră și la îmbunătățirea eficientei energetice a vehiculelor”, transmite compania.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

”Compania noastră recunoaște că tehnologia are un impact semnificativ asupra pieței muncii din România și totodată suntem conștienți de necesitatea adaptării la aceste schimbări. Suntem deschiși la inovație și ne adaptăm la tehnologiile emergente, iar în acest sens suntem pregătiți ca în anul ce urmează să investim în programe de formare, pentru ca angajații noștri să își dezvolte competențele necesare, astfel încât să rămânem competitivi pe piața muncii”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE