Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. În activitatea NHR Agropartners, sustenabilitatea reprezintă un rol important

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă. Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 60 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Prin participarea la POLIJobs, toți cei aflați în căutarea unei oportunități de carieră au șansa de a discuta direct cu angajatorii.

NHR Agropartners, printre companiile participante la POLIJobs

Cu o experiență bogată și o prezență în agri business de peste 20 de ani, NHR Agropartners este un importator de utilaje agricole de înaltă calitate, cu peste 220 de angajați și un portofoliu în care întâlnim mărci de top distribuite exclusiv, cum ar fi Deutz Fahr, JCB, Hardi, Bogballe, Poettinger, Sfoggia și Einboeck.

În prezent, NHR Agropartners deţine o reţea de 13 filiale care oferă o gamă complexă de produse şi servicii: vanzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii.

În activitatea NHR Agropartners, stabilitatea și sustenabilitatea reprezintă un rol important, alături de respectul faţă de client și angajați, încrederea în relaţiile construite, seriozitatea şi, cu certitudine, perspectiva în viitor.

„Târgul de Cariere POLIJobs reprezintă pentru NHR Agropartners ocazia de a identifica următorii specialiști și membrii ai echipei noastre”, au precizat reprezentanții NHR Agropartners.  

Care este principala provocare a NHR Agropartners în contextul economic și social actual?

„Ne confruntăm cu o lipsă de predictibilitate cauzată de recentele evenimente traversate de România: pandemia, conflictul din Ucraina și cu un număr mai scăzut de candidați specializați în aria noastră de business. Este o provocare pentru noi toți, ca angajatori, să găsim noi metode creative de recrutare și retenție și de a ține nivelul de motivare al echipei cât se poate de ridicat, într-un context de incertitudine și de indici care au crescut considerabil (dobânzi, inflație, costuri). Târgul de Cariere PoliJobs ne oferă ocazia să identificăm potențialul, pentru că noi avem „uneltele” și mediul necesare pentru a-l modela”, au afirmat reprezentanții NHR Agropartners.

Cum găsește NHR Agropartners un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„Noua generație de angajați este focusată pe feedback, pe transparența perspectivelor de dezvoltare profesională și personală, cu o curiozitate și dorință constantă de cunoaștere. Ne mândrim cu o echipă mixtă, în care fiecare își găsește locul și scopul, în care seniorii sprijină și modelează caractere și în care formăm următoarea generație de specialiști. Focusul nostru este dezvoltarea acestei noi generații în care am identificat deja foarte mult potențial”, au concluzionat reprezentanții NHR Agropartners.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE