Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. BRIARIS, alături de business-urile dinamice

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă. Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 60 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Prin participarea la POLIJobs, toți cei aflați în căutarea unei oportunități de carieră au șansa de a discuta direct cu angajatorii.

BRIARIS, printre companiile participante la POLIJobs

Printre companiile participante se numără și BRIARIS, o companie românească înființată în anul 1992, cu 30 de ani de experiență pe piața vânzărilor de camioane și cel mai vechi și apreciat dealer IVECO din România.
BRIARIS asigură servicii de vânzare și post vânzare – reparații, mentenanță și întreținere pentru întreaga gamă de produse pe care le comercializează.

În portofoliul de vehicule și utilaje pe care BRIARIS le comercializează sunt: IVECO, IVECO Bus, ASTRA Truck – vehicule de mare tonaj specializate în transportul agabaritic, Ok Trucks – vehicule rulate certificate IVECO și WEYCOR by Atlas – utilaje de construcții.

Compania are șase sedii pe teritoriul României, în București, Craiova, Vâlcea, Alba, Târgoviste și Cluj.

Misiunea noastră este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continuă a vehiculelor și utilajelor de construcții pe care le folosesc, de a ne dezolta continuu. Intenția noastră este de a ne mări echipele de vânzări și service. De aceea am decis să venim [la POLIJobs], să ne cunoaștem și să vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie, pentru a vă convinge să veniți în echipa BRIARIS”, au precizat reprezentanții BRIARIS.

Care este principala provocare a BRIARIS în contextul economic și social actual?

Pe lângă identificarea și găsirea personalului, retenția noilor angajați, slaba pregătire profesională, dacă ne referim la cei specializați (personal service), lipsa de interes indiferent de condițiile salariale și beneficiile oferite. În momentul în care termină training-ul și încep responsabilitățile, unii dintre ei renunță și aici intervine provocarea angajatorului”, au afirmat reprezentanții BRIARIS.

Cum găsește BRIARIS un limbaj comun cu noua generație de angajați?

Încercăm să identificăm nevoile lor și să ne adaptăm trendului pieței”, au concluzionat reprezentanții BRIARIS.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE