Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Naționala de fotbal a Bulgariei, implicată într-un accident. Unul dintre sportivi a fost rănit

Echipa națională de fotbal a Bulgariei a fost implicată într-un accident, în Georgia, sâmbătă seară. Accidentul a avut loc pe drumul de la aeroport către hotelul unde jucătorii urmau să se cazeze.

Unul dintre fotbaliști, Todorov Nedelev, a fost rănit și transportat la spital.

Pe drumul de la aeroport spre hotel a avut loc un accident în care au fost implicații jucătorii echipei din Bulgaria. Se aflau în două autocare, potrivit normelor UEFA. Șoferul autocarului a pierdut controlul volanului și a intrat în celălalt autocar al echipei.

Fotbalistul Todorov Nedelev a fost rănit și transportat la spital

Din păcate, fotbalistul Todorov Nedelev a fost rănit și transportat la spital, unde a fost operat. Intervenția chirurgicală, care a durat două ore, a fost un succes. Bineînțeles, jucătorii sunt șocați și mai au doar o zi să se pregătească pentru meciul împotriva Georgiei.

Din câte știm nu s-a anulat,așa că duminică ar trebui să fie o conferință de presă ținută de jucători și antrenori la Dinamo Arena Boris Paichadze și vom ști mai multe despre șituație.

Echipa de fotbal a Georgiei se va confrunta cu echipa Bulgariei

Echipa de fotbal a Georgiei se va confrunta cu echipa Bulgariei pentru a doua oară în acest sezon. Prima dată a fost în Bulgaria, unde echipa de fotbal a Georgiei a câștigat, iar acum echipa Bulgariei trebuie să se confrunte cu jucătorii georgieni la Dinamo Paichadze Arena.

Toate biletele au fost vândute.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE