Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu vrea excluderea primarului din Crevedia. ”Nu are ce căuta în PSD!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat, marți, că va propune excluderea din partid a primarului localității Crevedia, Florin Petre, în contextul în care el a afirmat că știa că stația GPL unde au avut loc exploziile era închisă. 

”Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii. Un primar care «n-a știut» și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a scris Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe Facebook.

Primarul din Crevedia știa că stația GPL a fost închisă

Reacția premierului Marcel Ciolacu vine după ce primarul din Crevedia susține că știa că stația GPL unde au avut loc exploziile era închisă. Mai mult decât atât, Florin Petre a precizat că nu a văzut nimic acolo, iar porțile ar fi fost închise de câte ori a trecut prin acea zonă.

”Știam că stația GPL a fost închisă după adresa de la ISU. Din moment ce n-am primit nici o sesizare, nu a venit nimic scris la primărie, cei care au fost afectați sunt vecinii care locuiesc lângă stația GPL.

Puteți să îi întrebați dacă au venit aici să facă vreo sesizare sau să aducă la cunoștință.

Nu am văzut nimic acolo, poarta închisă și atât. Tot dosarul care a fost cerut acum de organele competente, toate documentele, le-am pus la dispoziție. Sunt acolo la dosar. Responsabil de acest dezastru cred că este patronul firmei. Sincer. Noi am văzut cu ochii noștri că poarta este închisă și nu mai trece nimeni. Ce să caut dincolo de ușă, am fost o singură dată acolo, acum 6-7 luni.

Eu am văzut parcată la poartă o cisternă din când în când. Mai mult decât atât, avem un băiat care lucrează șofer și am crezut că este a dânsului. Stă lângă. Nu e o comunitate mică, având în vedere că avem 12.000 de locuitori. Pe acolo trece conducta de gaze stradală, alta nu știu să fie. S-a depus o cerere de construcție la Primărie, cu anumite avize, toate avizele au fost luate, au fost predate către autoritățile competente, totul e în regulă cu construcția, până când am primit înștiințare că s-a terminat activitatea. Cei de la ISU sunt în măsură să verifice.”, a spus primarul din Crevedia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE