Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Manchester City le-a prezentat fanilor trofeul Champions League, într-o paradă prin oraș

Manchester City a câștigat, pentru prima dată, trofeul Champions League, după 1-0 în finala cu Inter, de pe 10 iunie. Britanicii au reușit un sezon perfect, în care au câștigat trei trofee: campionatul, Cupa Angliei și Liga Campionilor.

Astfel, după ce a realizat "tripla istorică", echipa antrenată de Josep Guardiola a decis să le arate fanilor trofeele și a făcut o paradă prin oraș, într-un autocar decapotabil. În ciuda ploii sâcâitoare, jucătorii și antrenorii n-au avut nicio problemă. Și nici fanii, care au umplut străzile din Manchester.

Din cauza ploii, parada a fost anulată de două ori, însă a fost reprogramată, în cele din urmă.

Manchester City a făcut paradă în oraș și le-a arătar fanilor trofeul Ligii Campionilor

"Ce paradă! Ce după-amiază! Noi trebuie să facem cea mai frumoasă paradă și pe ploaie! Dacă nu, nu suntem Manchester City. Așa ar trebui să fie. Fără soare, fără vânt. Noi nu vrem să fie soare, vrem să plouă", a spus unul dintre fani, în euforia sărbătorii,

"În ultimele 24 de ore, am avut cea mai bună zi și cea mai bună noapte. Sincer, nu cred că am dormit", a precizat al suporter.

VEZI GALERIA
9 imagini

Manchester City este doar a doua echipă engleză care reușește "tripla", după rivala Manchester United.

Antrenorul lui Manchester City, Josep Guardiola, se află la al treilea trofeu Champions League câștigat, după cele două obținute pe banca Barcelonei. El a devenit primul antrenor care reușește "tripla" cu două cluburi diferite.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE