Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jeremy Renner, mărturii cutremurătoare după ce a fost strivit de un plug de zăpadă. ”Mi-au pus șuruburi în craniu. Mă omoară durerea!”

Actorul Jeremy Renner a povestit momentele groaznice pe care le-a trăit la sfârșitul anului trecut, când a fost strivit de un plug de zăpadă. Starul din Avengers a rememorat ziua accidentului și a mărturisit că, pe patul de spital, a scris un bilet de adio pentru familie. Atenție, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

În timpul interviului, la un moment dat, se poate vedea cât de mult suferă luptătorul îndârjit.

”O, falca mea. Mi-au pus șuruburi în craniu și în falcă pentru a le ține cu benzi de cauciuc. Mă omoară durerea! (....) Nici măcar nu pot să mușc. E greu să vorbesc!”, a mărturisit actorul într-un interviu acordat postului american ABC News.

Chiar dacă are în continuare dureri crunte, Jeremy Renner a acordat primul său interviu după ce, de Anul Nou, a fost strivit de un plug de zăpadă. Actorul american i-a povestit jurnalistei Diane Sawyer clipele teribile prin care a trecut.

Camioneta nepotului său a rămas înzăpezită, așa că actorul de 52 de ani a încercat să-l ajute și să-l tracteze cu un plug de zăpadă. În momentul în care plugul a început să alunece pe gheață, Renner a scos un picior afară să vadă unde este nepotul lui. A uitat, însă, să tragă frâna de mână.

”De obicei, conduc de aici, dar acum stau pe asta, cu ușa deschisă. Vreau să văd unde este nepotul meu. Am fost un prost că am ieșit puțin să văd unde e nepotul meu. Când conduci trebuie să fii în interior. E ca și cum ai conduce o mașină cu un picior în afară. Știi ce spun? Dar, ce-a fost a fost. E greșeala mea și am plătit pentru ea.

Alex e aici. Camioneta e chiar în spatele lui, va fi prins la mijloc. Așa că am încercat să intervin și să o decuplez”, a povestit actorul.

Jeremy Renner, despre accidentul cu plugul de zăpadă: ”Am fost conștient tot timpul”

Jeremy Renner a căzut din cabină, iar plugul a trecut peste el. 30 de oase i-au fost rupte, un plămân i-a fost strivit, ficatul i-a fost perforat de o coastă, iar un ochi îi ieșea din orbită.

”A fost crăpat, cred. Puteam să-mi văd ochiul cu celălalt ochi. Îmi aduc aminte că am văzut stele”, a mărturisit el.

Actorul a afirmat că își aduce în detaliu cum s-a produs accidentul și simte durerea.

”Da, tot. Am fost conștient tot timpul. E exact așa cum îți imaginezi că s-ar simți.

Prea multe lucruri se întâmplau în corp pentru a simți durere. E totul. E ca și cum sufletul tău ar putea simți durerea”, a povestit el.

La câteva zile după accident, pe patul de spital, actorul a scris un bilet de adio familiei.

”Pentru că îmi pare rău. Eu le-am făcut asta. E responsabilitatea mea. Îmi pare rău că acțiunile mele au provocat atât de multă durere. Îmi notam lucruri pe telefon, ultimele cuvinte pentru familie.

Nu mă lăsați să trăiesc intubat și conectat la aparate. Dacă viața mea va însemna doar pastile și calmante, lăsați-mă să mă duc acum”, a menționat Renner, potrivit sursei citate.

Jeremy Renner nu renunță să lupte. ”Refuz ca asta să fie o traumă, o experiență negativă”

Deși a trecut prin momente cumplite, starul din Avengers spune că e hotărât să nu se lase afectat de amintirile din ziua accidentului.

”Nu am regrete! Aș face-o din nou! (...) Refuz ca asta să fie o traumă, o experiență negativă. Refuz să fiu bântuit de această amintire în felul acesta”, a precizat el.

Nu e prima oară când Jeremy Renner este implicat într-un accident. În 2017, în timpul filmărilor pentru comedia ”Tag”, și-a fracturat ambele mâini după ce echipa de producție l-a pus să alerge pe un morman de peste 30 de scaune. El a atras atunci atenția asupra presiunii puse pe actori pentru a-și face propriile cascadorii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE