Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jeremy Renner, prima reacție după accidentul cu plugul de zăpadă. „Sunt prea confuz ca să scriu”

Actorul Jeremy Renner, care a jucat rolul lui Hawkeye în filmele Marvel, a publicat o fotografie de pe patul de spital, după ce a fost grav rănit într-un accident cu un plug de zăpadă la ferma sa. Între timp, ancheta autorităților americane a scos la iveală ă Renner a fost călcat de plugul de zăpadă de 6,5 tone, scrie The Guardian.

Jeremy Renner a publicat marți pe pagina sa de Instagram o fotografie de pe patul de spital. Potrivit medicilor, actorul se află în stare critică, dar stabilă și primește îngrijiri la secția de terapie intensivă.

"Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase. Sunt prea confuz acum ca să mai scriu. Dar vă trimit dragoste mea tuturor”, a scris Jeremy Renner.

Duminică, în prima zi a noului an, actorul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la spital, după ce a fost grav rănit într-un accident produs în timp ce curăța zăpada cu un plug la ferma sa din Reno, Nevada. El a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru traumatisme toracice și leziuni ortopedice.

Anchetă în cazul accidentului în care Jeremy Renner a fost grav rănit

Șeriful districtului Washoe, Darin Balaam, a declarat că, potrivit anchetei, Jeremy Renner a fost lovit de plug în timp ce încerca să-și dezăpezească mașina care era condusă de un membru al familiei.

"După ce a reușit să-și tracteze mașina din locul în care era blocată, Renner a coborât din (plugul de zăpadă) PistenBully pentru a vorbi cu membrul familiei sale. În acest moment, s-a observat că plugul a început să se pună în mișcare.

În încercarea de a opri plugul, domnul Renner încearcă să se urce pe scaunul șoferului. Pe baza investigației noastre, în acest moment, domnul Renner este călcat de PistenBully”, a precizat oficialul american.

Incidentul a fost catalogat de autorități drept „un accident tragic”. Biroul șerifului a precizat că este investigată o posibilă defecțiune tehnică a plugului de zăpadă.

Zona nordică a statului Nevada a fost lovită de viscol în perioada dintre Crăciun și Anul Nou. Din cauza vremii extreme, peste 100.000 de oameni au rămas fără electricitate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE