Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jeremy Renner, operat după ce a fost grav rănit într-un accident cu plugul de zăpadă. Care e starea actorului

Jeremy Renner a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice într-un accident produs duminică. Actorul este în stare critică, dar stabilă, a confirmat impresarul acestuia, conform The Guardian.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la spital, după ce a fost rănit grav, în prima zi a noului an, în timp ce curăța zăpada cu un plug în apropierea locuinței sale din orașul Reno, statul american Nevada.

Jeremy Renner, cunoscut pentru interpretarea supereroului "Hawkeye" din filmele universului Marvel, a fost operat luni și se află în secția de Terapie Intensivă.

"Familia lui Jeremy vrea să își exprime recunoștința față de medicii și asistentele incredibile care l-au îngrijit, față de pompierii și salvatorii de la Truckee Meadows, față de șeriful din Washoe County, față de primarul orașului Reno, Hillary Schieve, și față de familiile Carano și Murdock

"De asemenea, ei sunt extrem de copleșiți și apreciază enorm de mult dragostea și sprijinul din partea fanilor săi", a declarat reprezentantul actorului într-un comunicat.

Regiunea din statul Nevada, în care Renner deține o fermă, a fost lovită de un viscol în ajunul Anului Nou, care a lăsat 35.000 de case fără electricitate. O mare parte din Statele Unite a fost lovită de „viscolul secolului" în ultima săptămână, iar cel puțin 60 de persoane au murit la nivel național.

Renner, nominalizat de două ori la premiile Oscar, este, de asemenea, o vedetă cheie în filmele Avengers și Captain America.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE