Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

HBO Max și Discovery Plus vor fuziona într-un singur serviciu de streaming

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

HBO Max va fuziona cu Discovery+, iar cele două vor forma un nou serviciu începând cu vara anului 2023.

Noua platformă va funcționa începând de anul viitor în Statele Unite, după care va fi extinsă treptat pentru a ajunge şi în alte regiuni, potrivit Washington Post .

De asemenea, similar cu HBO Max, va exista inițiative pentru două versiuni - o versiune premium şi una cu reclame, care va costa mai puţin. Nu se ştie, deocamdată, cum se va numi viitorul serviciu.

Compania dintre alipirea Warner Bros cu Discovery, a înregistrat o pierdere de 3,4 miliarde de dolari, după ce a obţinut venituri de 9,8 miliarde de dolari, sub cele 11,91 miliarde de dolari aşteptate.

Problemele de natură financiară dar și stagnarea creşterii numărului de abonaţi au determinat noua companie să taie cheltuielile HBO Max, oprind abrupt o serie întreagă de producţii originale, inclusiv Batgirl.

Noul CEO, David Zaslav, spune că Warner Bros. Discovery se va concentra mai mult pe producţii pentru cinematografe decât pentru serviciul de streaming, deoarece marele ecran aduce mai mulţi bani.

Distribuie

Taguri