Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce platforme de streaming sunt disponibile în România și cât costă abonamentul lunar

În zilele noastre există mai multe opțiuni ca niciodată pentru a viziona un film bun. Cu atât de multe opțiuni din care puteți alege, vă puteți simți copleșit să decideți care este cel mai bun serviciu pentru dumneavoastră.

Iată care sunt platformele de streaming din România, ce oferă și care este prețul unui abonament.

Netflix

Este unul dintre cele mai populare servicii de streaming în România ce avea în anul 2020, 464.000 de abonați, potrivit datelor European Audiovisual Observatory.

Potrivit Netflix, platforma se laudă cu o bibliotecă extraordinar de bogată, cu programe originale Netflix premiate, lungmetraje, documentare, seriale, animeuri și multe altele.

Pe Netflix sunt disponibile 3 tipuri de abonament:

 • Abonamentul Minim – 4,99 euro / lună
 • Abonamentul Standard – 9,99 euro / lună
 • Abonamentul Premium – 11,99 euro / lună

Totodată, trebuie să avem în vedere că Netflix a decis recent că abonații din România care folosesc la comun contul platformei de streaming în afara locuinței personale vor trebui să plătească o taxă de 2,99 euro/lună.

Platforma a anunțat că utilizatorii vor primi un email în care le este explicat că persoanele care se află în afara locuinței utilizatorilor trebuie să folosească propriul cont pentru a viziona conținutul Netflix.

HBO Max

Al doilea serviciu de streaming popular în România este HBO Max, care poate fi achiziționat direct de pe platformă sau prin operatorii autorizați. Aici găsim doar două tipuri de abonament. Lunar sau anual.

 • Abonament Lunar - 4,99 euro
 • Abonament Anual - 39,90 euro

Poți viziona HBO Max pe iPhone și iPad, telefonul și tableta Android, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5 și PS4, iar în viitor va fi disponibil și pe alte dispozitive.

MUBI

MUBI este o platformă de streaming mai puțin cunoscută în țara noastră. Aceasta oferă în fiecare lună o selecție de 30 de filme, incluse pe platformă timp de 30 zile. În fiecare zi, filmele vechi sunt înlocuite de cele noi.

Mubi se axează în mare parte pe filme nișate, clasice, independente și de festival. Pe platformă se regăsesc însă și filme românești. Utilizatorii noi vor putea încerca gratuit serviciul de streaming timp de 7 zile.

 • Abonamentul lunar - 11,99 euro
 • Abonament anual - 97,40 euro

Amazon Prime

Amazone Prime este o platformă de streaming care a intrat destul de recent în piața din România. Vizionează pe web sau cu aplicația Prime Video pe telefon, tabletă sau pe anumite modele de Smart TV. Poți utiliza până la 3 dispozitive simultan.

Utilizatorii noi vor putea viziona Amazon Prime Video pentru 7 zile gratuit. Platforma poate fi accesată web sau cu aplicația Prime Video pe telefon, tabletă sau pe anumite modele de Smart TV. Poți utiliza până la 3 dispozitive simultan.

 • Abonamentul este de doar 2,75 euro pe lună.

Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Disney+ este disponibil pe telefoane mobile, browsere, console gaming, dispozitive set-top box și televizoare smart.

 • Abonament lunar - 5,99EUR
 • Abonament anual - 59.98EUR

SkyShowtime

SkyShowtime este cea mai nouă platformî de streaming care și-a anunțat lansarea oficială în România: în primul trimestru al anului 2023.

SkyShowtime este un serviciu de streaming nou care aduce în același loc cele mai cunoscute studiouri din lume, de la Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios și Peacock, până la Nickelodeon, SHOWTIME, Paramount+ și Paramount Pictures.

”SkyShowtime acceptă dispozitive mobile; browsere web; dispozitive de decodare și televizoare inteligente. Fă clic aici pentru lista completă.SkyShowtime e prezent deja în mare parte din Europa. Dacă te afli în zona UE poți urmări SkyShowtime și în alte state UE unde serviciul este disponibil.”

Utilizatorii pot încearca gratuit serviciul timp de 7 zile.

 • Abonamentul lunar este de 3.99 euro

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE