Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gorillaz, la Electric Castle. Festivalul de la Bonțida se încheie în această seară

Încă o noapte electrizantă s-a încheiat la Electric Castle. Trupa Gorillaz a adus, aseară, lacrimi de bucurie pe chipurile oamenilor prezenți. Zecile de mii de fani au dansat fără oprire și au cântat melodiile, alături de idolii lor.

Gorillaz, trupa cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube, a încântat publicul, în prima apariție în formulă completă pe o scenă din România. Iubitorii trupei, aflați în primele rânduri, au plâns de fericire când solistul a venit printre ei.

Ce au spus fanii

Vai, a fost minunat, a fost extraordinar, cel mai fain concert din viața mea. A fost fenomenal.

Genial, e primul meu festival. Sunt suprasolicitată senzorial, dar încerc să fac față. De fiecare dată când vin la un artist, la o trupă pe care vreau să o văd, mă ia cu emoții, cu tremurici.”

Am fost fix acolo în față. Nu credeam că o să se întâmple, mi-am îndeplinit visul.”

Un moment inedit a fost apariția, pe scenă, alături de trupa Gorillaz, a lăutarilor.

Așteptam să îi văd de la 10 ani și am avut piele de găină cred că tot concertul. Mi-a plăcut foarte mult cum au interacționat cu publicul, mai ales la sfârșit când au adus lăutari și a fost un feeling extraordinar”, spune un admirator al trupei.

Pe scena de la Electric Castle au mai urcat, aseară, alți mari artiști, internaționali și din România: Disclosure, Caribou, Dub Pistols, Robin and The Backstabbers, Vița De Vie.

Electric Castle, ediția 2022, se încheie în această seară.

Despre EC

Festivalul Electric Castle are loc lângă emblematicul Castel Bánffy, în natura din inima Transilvaniei. Electric Castle surprinde la fiecare ediție, cu o largă diversitate de genuri muzicale, noi instalații electrice și spectacole, într-un loc cu peisaje uluitoare și împrejurimi istorice.

Ediția din 2019, dinainte de pandemie, a adunat 230 de mii de participanți și peste 300 de artiști.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE