Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Experiențe de neuitat la Electric Castle. Viața în „orășelul” cu 15.000 de oameni

Experiența deplină Electric Castle se trăiește și în campingul festivalului. Totul este gândit până la ultimul detaliu. Sunt amenajate locuri pentru diverse activități, corturi pentru relaxare, rulote cu mâncare și chiar un loc special pentru grătar.

Daiana și Andrei au venit de la Londra special pentru festivalul de la Bonțida. Cei doi sunt cazați într-un cort cu paturi.

Felicia Macaleț, jurnalist Euronews: „Aici, în campingul Electric Castle, sunt cazați 15.000 de oameni. Este practic un orășel, unde cei care au ajuns la festival rămân peste noapte. Aici simți cu adevărat că faci parte din comunitatea festivalului. Se leagă prietenii și se construiesc amintiri pentru o viață întreagă”.

Marius a venit la festival alături de soție și de cei doi copii. S-au întors acasă din Franța, acolo unde locuiesc și au decis să își petreacă 5 zile, la festival, într-un cort.

Întreaga infrastructură a fost construita special pentru festival. Sunt mai multe tipuri de cazări, atât căsuțe în care sunt paturi cu saltele și lenjerie, cât și corturi.

Alți 25 000 oameni sunt cazați la localnicii din Bonțida, iar pentru cei care au ales să se întoarcă la Cluj-Napoca, au fost puse la dispoziție mai multe tipuri de transport.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE