Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lista festivalurilor din Europa la care încă ai șanse să ajungi

Având în vedere că ultimii doi ani de Covid-19 ne-au ruinat planurile de călătorie, mulți au așteptat până în ultimul moment când a venit vorba de cumpărarea biletelor pentru festivaluri. Chiar dacă suntem la finalul lunii iunie, mai sunt evenimente la care încă poți ajunge.

Euronews World a căutat informații în legătură cu disponibilitatea biletelor pentru mai multe festivaluri din Europa, din luna iulie, și îți prezentăm mai jos o listă a acestora:

Open'er Festival

Data: 29 iunie - 2 iulie

Locație: Gdynia, Polonia

Website: opener.pl

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Polonia, Open'er Festival, va avea pe scenă, anul acesta, artiști precum Dua Lipa, Imagine Dragons, The Killers și mulți alții. Biletele sunt încă disponibile pe site-ul festivalului.

Afro Nation

Data: 1-3 iulie

Locație: Portimao, Portugalia

Website: afronation.com

Prezentat drept cel mai mare festival Afrobeats din lume, Afro Nation are loc în fiecare vară pe plaja Praia da Rocha, chiar la sud de Portimão, în Portugalia. Anul acesta vor urca pe scenă mai mulți artiști, inclusiv Burna Boy, Chris Brown și Megan Thee Stallion.

Rolling Loud Portugal

Data: 6-8 iulie

Locația: Portimao, Portugalia

Website: festicket.com

Dacă iubiți Portugalia, puteți să rămâneți pe plaja Praia da Rocha și pentru Rolling Loud, „cel mai mare festival hip-hop din lume”. Aceasta va fi prima ediție Rolling Loud care va avea loc în Europa. Dacă doriți să vă alăturați petrecerii, atât biletele de intrare generală, cât și biletele VIP sunt încă disponibile.

Mad Cool Festival

Data: 6-10 iulie

Locație: Madrid, Spania

Website: madcoolfestival.es

Va trebui să vă grăbiți puțin, deoarece biletele sunt deja epuizate. Mai sunt totuși niște bilete de o zi și bilete VIP pentru ultimele zile ale festivalului, așa că intrați repede dacă doriți să vedeți artiști precum Arlo Parks și Aleesha.

Bilbao BBK Live

Data: 7-9 iulie

Locația: Bilbao, Spania

Website: https://www.bilbaobbklive.com/en/tickets-festival/

Există încă aproximativ 2.000 de bilete pentru unul dintre cele mai interesante festivaluri de muzică din Spania. Pe scenă vor urca LCD Soundsystem, Stromae și Pet Shop Boys.

Tomorrowland Belgia

Data: 15-17 iulie, 22-24 iulie, 29-31 iulie

Locația: Boom, Belgia

Website: tomorrowland.com

Unul dintre cele mai mari festivaluri EDM din lume este aproape aici. Biletele s-au epuizat, dar mai există o șansă. Vă puteți înregistra pe lista de așteptare a site-ului pentru a fi anunțat dacă biletele devin disponibile. De asemenea, puteți obține diverse pachete de cazare și călătorie prin intermediul site-ului Tomorrowland.

Lollapalooza Paris

Data: 16-17 iulie

Locația: Paris, Franța

Website: lollaparis.com

Printre artiștii care vor cânta la festival se numără Imagine Dragons, Pearl Jam, Megan Thee Stallion. Multe bilete sunt încă disponibile și includ abonamente de una sau două zile, precum și pachete VIP.

All Points East

Data: 19-20 august, 25-28 august

Locația: Londra, Marea Britanie

Website: allpointseastfestival.com

Desfășurat pe parcursul a două weekenduri în Victoria Park din Londra, All Points East cuprinde atât concerte, cât și activități gratuite în timpul săptămânii. Biletele pentru diferitele spectacole sunt încă disponibile, prin intermediul site-ului All Points East.

Festivalurie din România, în luna iulie

Ne întoarcem în România, unde în luna iulie poți ajunge la două festivaluri: Neversea și Electric Castle.

Neversea

Data: 7-10 iulie

Locația: Neversea Beach, Constanța

Website: neversea.com

Dacă vrei să dansezi pe muzica artiștilor tăi preferați la malul mării, Neversea este locul potrivit. Pe scenă vor urca artiști precum Alan Walker, Black Eyed Peas, Don Diablo și Timmy Trumpet. Biletele încă sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Electric Castle

Data: 13- 17 iulie

Locația: Castelul Banffy, Bonțida

Website: https://electriccastle.ro/

Electric Castle a ajuns la a opta ediție a festivalului. Anul acesta, printre artiști se numără Caribou, Editors, Aurora, Sven Vath, Sofi Tukker și Mogwai. Biletele sunt disponibile pe site.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE