Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Electric Castle 2022. Cine sunt artiștii care urcă pe scenă și ce prețuri au biletele

Festivalul Electric Castle revine în 2022, pe 13 iulie după doi ani de pauză. Sunt anunțați artiști cunoscut care vor face o atmosferă de poveste în cele cinci zile ale evenimentului.

La ediția de anul acesta vor participa 300 de artiști din 24 de țări, precum SUA , Marea Britanie, Franța, Turcia, Niger și Belarus. Anunțați la eveniment pe cele zece scene de la Electric Castle sunt: Disclosure, Gorillaz și Twenty One Pilots.

„Într-un an cu foarte multe schimbări de ultim moment în ceea ce privește datele turneelor și disponibilitatea artiștilor, reușim să oferim complexitate, calitate și plăcerea noilor descoperiri prin artiști relevanți, din zone muzicale diferite”, a declarat Edmond Lenarth- Head of Booking EC pentru monitorcluj.ro.

Ce preț au biletele la Electric Castle 2022

Pntru accesul general la cele cinci zile de festival, doritorii scot din buzunar 189 de euro. Cei care optează pentru acces general la cele cinci zile plus campingul, prețul ajunge la 239 de euro.

Biletul pentru o singură zi de acces care are valabilitate de la ziua în curs ora 14:00, până a doua zi, ora 8:00, este 70 de euro.

Premium pass pentru cele cinci zile de festival: 299 de euro 

Veți avea acces la zone și facilități exclusive precum: linie de intrare rapidă, saloane umbrite, fără ploaie, locuri de parcare dedicate, toalete premium cu chiuvete, vedere spectaculoasă de pe puntea ridicată, mâncare à la carte și băuturi premium servite în pahare de lux, bar cu cocktail-uri, bar de vinuri, bar cu bere artizanală, bar de trabucuri.

Pentru varianta premium plus camping, biletul ajunge la suma de 349 de euro.

Pentru orice bilet de o singuă zi premium, doritorii scot din buzunar 130 de euro.

Bilet Exclusiv, pentru toate cele zile de acces: Prețul acestuia a fost 2999 de euro și este sold out.

În abonament intră: cazare la hotel 5*, transfer privat (de la hotel la festival și retur), loc de parcare VIP, persoană dedicată care vă ajută să aveți cea mai bună experiență la festival, acces gratuit in zona festivalului, acces la Premium Lounge, acces gratuit la toate experiențele festivalului, tururi în culise, mâncare, bauturi, electric Castle Merch, insigna echipei EC „Acces total”, faci cunoștință cu echipa EC.

Prețurile pentru cazarea la cort sau cabană au variat de la 19 euro pe noapte, pentru un cort cu capacitate de două persoane, până la 99 euro pe noapte, pentru o cabană de patru persoane.

Cine sunt artiștii care vor face spectacol la Electric Castle 2022

Printre cei mai așteptați să urce pe scenă sunt: Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Caribou, Editors, Aurora, Sven Väth, Enter Shikari, Mogwai.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE