Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noapte incendiară la Electric Castle. Festivalul de la Bonțida continuă încă două zile

A fost încă o noapte incendiară în Bonțida. Zeci de mii de tineri au dansat frenetic pe muzica americanilor de la Twenty One Pilots.

Cel mai așteptat festival al verii a transformat comuna din județul Cluj în cartierul general al distracției.

Apariția celor de la Twenty One Pilots a fost cel mai așteptat moment al festivalului. Solistului trupei a mers printre fani, iar mulțimea i-a făcut loc pentru a ajunge în orice colț.

”E un vis, efectiv un vis. Am auzit doar povești despre electric, dar abvia aștept să repet aceată experiență Electric”, spune unul dintre românii prezenți la eveniment.

”Sunt mai mulți oameni în această sală acum decât au fost la primele noastre concerte. Asta mă face fericit. Cred că este destul de grozav. De asemenea, vreau să spun că Electric Castle este probabil unul dintre cele mai tari festivaluri la care am cântat.”, a declarat Josh Dun, toboșarul Twenty One Pilots

Festivalul Electric Castle nu înseamnă doar muzică, ci o întreagă experiență. Iubitorii de adrenalină se pot distra pedalând la câțiva metri înălțime.

De altfel, Castelul Banffy a fost transformat într-un târg al designerilor autohtoni. Electric Castle ține tot weekendul. În această seară, pe scenă va urca trupa Gorillaz.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE