Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fast and Furious X. Când va apărea la cinema cel mai nou film din serie

Premiera celui mai nou film din seria Fast and Furious a avut loc la Colosseumul din Roma. Cu această ocazie, mașini cu sute de cai putere și cascadorii impresionante au putut fi admirate pe străzile înguste din Roma.

Ce putem vedea și în al 10-lea film din serie

În al zecelea film din Saga „Fast and Furious”, eroul Dom Toretto, interpretat de Vin Diesel, se confruntă cu fiul unui traficant de droguri. Este continuarea poveștii din al cincilea film „Fast and Furious”. Dom Toretto și familia lui pleacă în Italia, pentru a se întâlni cu fiul răzbunător.

Regizat de Louis Leterrier (care a mai regizat și filmele Clash of the Titans, Incredibilul Hulk ), Fast X îi mai are în rolurile principale pe îndrăgiții Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), Jordana Brewster (Mia Toretto), Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Sung Kang (Han), Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood și Charlize Theron.

Dar, ca de obicei, marile vedete din „Fast and Furious” sunt bolizii de lux. Personajul lui Vin Diesel conduce un un Dodge Charger Daytona Banshee, o mașină 100% electrică. Nu lipsesc nici cascadoriile.

Michelle Rodriguez, actriță: Întotdeauna am avut dubluri, am avut trei dubluri. Una dintre ele a fost, de fapt, un bărbat. El a făcut cea mai uimitoare cascadorie, a făcut niște sărituri pe motocicletă pentru a evita niște obstacole. Este unul dintre puținii copii (care face cascadorii n.r.), este băiat și este foarte slab. Așa că a putut să se îmbrace în haine de-ale mele și să arate ca mine.

Premiera filmului a fost organizată la Colosseum.

Vin Diesel, actor: Este pentru prima dată în istorie când un film își are premiera aici, la Colosseum. Și asta nu este un tribut oferit filmului, ci este un tribut oferit fanilor noștri care ne arată dragostea lor de aproape un sfert de secol.

Nathalie Emanuel, actriță: Este un oraș atât de frumos, iar faptul că "Fast" se află aici, pe acest fundal cu ruine antice, cu istoria antică, cu orașul frumos și cu oamenii frumoși. E minunat că avem ocazia să includem Italia și Roma ca unul dintre locurile noastre din poveste.

Trailerul filmului Fast X

Fast X, cel de-al zecelea film din Saga Fast & Furious, reprezintă unul dintre ultimele capitole ale uneia dintre cele mai populare francize globale ale cinematografiei, începută acum mai bine de 30 de ani.

Va mai apărea Paul Walker în Fast X?

Personajul lui Paul Walker, Brian, bunul prieten al lui Dom (Vin Diesel) a rămas o parte a universului Fast and Furious. Pentru filmul Fast X, frații actorului au filmat ca dubluri în mai multe scene, imagini care au fost mai apoi combinate pe computer cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, prin care s-a reușit readucerea în prim-plan a regretatului Paul Walker. Acesta a murit într-un accident de mașină, în 2013.

Walker a fost văzut ultima dată în filmul Fast & Furious 7 (2015), dar personajul său, Brian a fost menționat în toată seria de filme. Brian apare în trailerul celui mai recent film al seriei.

„Fast and Furious” 10 va putea fi urmărit în cinematografe din 19 mai.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE