Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ar putea fi Dwayne 'The Rock' Johnson noul președinte al SUA? Actorul afirmă că mai multe partide i-au cerut să candideze

Celebrul wrestler devenit actor Dwayne "The Rock" Johnson a dezvăluit în cadrul noului podcast Euronews.com de pe Spotify "What Now?" al lui Trevor Noah că mai multe partide politice l-au abordat în 2022 pentru a-l întreba dacă ar candida la președinție.

Actorul lansase ideea în interviuri anterioare. El a menționat-o pentru prima dată în 2017, când a declarat pentru Variety că este o "considerație realistă" pentru 2024. Cu toate acestea, într-un interviu de anul trecut, el a spus că o candidatură la președinție a fost "scoasă din discuție".

"Îmi place să fiu tată și acesta este cel mai important lucru pentru mine, să fiu tătic, numărul unu, mai ales în această perioadă, această perioadă critică din viața fiicelor mele."

46% dintre adulții din SUA ar susține campania actorului

În timpul conversației lor, Noah a adus în discuție un sondaj politic din 2021 care susținea că 46% dintre adulții din SUA ar susține campania lui Johnson pentru președinție.

La momentul respectiv, Johnson a răspuns pe Instagram spunând "Nu cred că Părinții noștri fondatori și-au imaginat NICIODATĂ un tip de 6′ 4″ (n. red. 193 cm), chel, tatuat, pe jumătate negru, pe jumătate samoan, care bea tequila, conduce camionete, poartă un rucsac de fanny pack și se alătură clubului lor - dar dacă se va întâmpla vreodată, ar fi o onoare pentru mine să vă servesc pe voi, poporul."

"A fost un sondaj interesant care s-a întâmplat și am fost foarte mișcat de asta", a declarat Johnson pentru Noah. "Am fost cu adevărat uimit și am fost foarte onorat. O să vă împărtășesc acest mic amănunt: la sfârșitul anului 2022, am primit o vizită de la partide care m-au întrebat dacă voi candida și dacă aș putea candida."

"A fost ceva important și a venit din senin", a continuat Johnson. "A fost una după alta, și au adus în discuție acel sondaj și au adus în discuție și propriile lor cercetări aprofundate care ar dovedi că, dacă aș merge vreodată pe acest drum [aș fi un concurent real]. Totul a fost foarte suprarealist, pentru că acesta nu a fost niciodată obiectivul meu. Scopul meu nu a fost niciodată să fiu în politică. De fapt, sunt multe lucruri pe care le urăsc în politică."

Actorul nu a precizat ce partide politice l-au abordat

În Statele Unite există o legătură între celebritate și politician. De la Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger și, în mod infamant, Donald Trump, numeroase celebrități au făcut cu succes saltul în sfera politică.

Mulți au încercat, cum ar fi Dr. Oz, Cynthia Nixon și Caitlyn Jenner, iar recent, Matthew McConaughey a declarat că o candidatură la funcția de guvernator al Texasului a fost o "adevărată opțiune".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE