Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

În timp ce Donald Trump era pus sub acuzare, Joe Biden s-a relaxat la plajă, s-a plimbat cu bicicleta, a mâncat fructe de mare și a văzut Oppenheimer

În timp ce Donald Trump era pus sub acuzare, Joe Biden a avut parte numai de momente relaxante. S-a plimbat cu bicicleta, a mâncat fructe de mare, a mers la cinema să vadă Oppenheimer și s-a destins sub clar de lună pe plaja Rehoboth Beach, în apropiere de casa sa de vacanță din Delaware, potrivit Reuters.

VEZI GALERIA
4 imagini

Sursa foto: Profimedia

Trump a fost inculpat pe 2 august 2023 într-un dosar privind încercările sale de a influența rezultatul alegerilor prezidențiale ale SUA din 2020. Este cea mai gravă acuzație care i s-a adus fostului președinte al SUA, după ce a mai fost deja urmărit penal de două ori.

În timp ce actul de acuzare împotriva acestuia era desigilat, Joe Biden se îndrepta către un restaurant cu specific pescăresc împreună cu soția sa, ca să cineze împreună. După ce au mâncat fructe de mare, soții Biden au vizionat Oppenheimer la cinematograf, ca mai apoi să iasă la o plimbare în lumina lunii.

Problemele juridice din ce în ce mai mari ale lui Trump și tăcerea lui Biden survin în contextul în care cei doi combatanți la alegerile prezidențiale din 2020 se apropie de un scenariu asemănător, în noiembrie 2024, când vor fi din nou alegeri în SUA. Până atunci, Biden mizează intens pe un as: când adversarul tău are probleme, stai deoparte și evită orice reacție, relatează Reuters.

Marele juriu care a decis marţi să-l pună sub acuzare pe Donald Trump, preşedinte al SUA între anii 2017-2021, pentru atacul asupra Capitoliului SUA, este format dintr-un grup de cetăţeni care trebuie să stabilească dacă există suficiente dovezi pentru a ajunge la concluzia că inculpatul a comis o infracţiune, explică EFE, a relatat Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE