Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Dragoste, cât vezi cu ochii. Art Safari, Love Edition: povești de iubire de-a lungul istoriei

Toți căutăm în aceste zile spații unde să ne adăpostim de caniculă. Pentru cei care ajung la București, avem o sugestie: Art Safari, expoziția specială dedicată iubirii. Pentru că multe dintre lucrările valoroase din muzeu au nevoie de o temperatură care să le protejeze, vă promitem, veți uita complet că afară vremea este greu de suportat. Cu alte cuvinte, dragostea din expoziție nu ține de cald. Dimpotrivă.

Art Safari, ediția dedicată iubirii. Primele două sentimente pe care le-am avut când am ajuns au fost, ambele, la fel de importante: unul de fericire, provocat de răcoarea din muzeu. Iar al doilea de… emoție. Capodopere cu și despre dragoste, aparținând unor artiști celebri, fotografii emblematice și portrete faimoase din istorie, toate alcătuiesc un decor perfect al iubirii.

Expoziția Love Edition are cel puțin două componente: una istorică, pentru că vizitatorii pot afla cum a fost percepută dragostea de-a lungul istoriei în artă sau chiar literatură. A doua, vorbim despre o expoziție absolut instagramabilă.

Din spectacolul iubirii fac parte și superbele lucrări semnate de pictorul Constantin Artachino, un maestru al portretelor feminine. Într-o altă încăpere, artista vizuală Ana Bănică a creat spațiul LOVE STORIES.

Expoziția este și o incursiune în intimitatea unor cupluri celebre din lumea artei, a literaturii sau a cinematografiei.

Art Safari Love Edition poate fi vizitat de joi până duminică, începând cu ora 12, până la jumătatea lunii septembrie.  

Expoziția are loc la Palatul Dacia-Romania, Lipscani 18-20, București.

Bilete Art Safari Love Edition

  • 1+1=1  90 RON

Cumperi un bilet și primești unul GRATIS, acces la toate expozițiile.

Pentru acces 2 persoane selectează 1 bilet

  • Full access         90 RON

4 expoziții / exhibitions - Love Stories + Artachino + Alin Gheorghiu + Nymphs & Zombies

  • Elevi, studenți - 50%      45 RON
  • Pensionari - 50%            45 RON

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE