Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FOTO. De ce se plimbă Cătălin Cîrstoiu cu metroul. Candidatul PSD-PNL continuă să se fotografieze în subteran, printre călători

Cătălin Cîrstoiu a publicat o altă fotografie în care apare într-un tren de metrou, printre călători. Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a plecat și s-a întors „tot cu metroul”, joi, de la întâlnirea cu sindicatele de la Metrorex, după cum a precizat în mediul online. În mai toate postările de la metrou, doctorul îl invocă în discuție pe Nicușor Dan, actual Primar General al Bucureștiului.

Toate pozele cu Cătălin Cîrstoiu la metroul din București

Cîrstoiu a publicat pe Facebook, joi, o imagine la metrou cu el, stând în picioare, printre alți călători.

„M-am întors tot cu metroul de la întâlnirea cu sindicatele de la Metrorex. Și am ajuns mult mai repede. Nicușor tot nu era…”, a scris el pe pagina de Facebook deschisă de curând, care a strâns în momentul de față peste 4.300 de urmăritori.

În urmă cu aproape o săptămână, candidatul coaliției la Primăria București a mai publicat câteva fotografii, tot din subteran și tot pe Facebook. Cîrstoiu a făcut poze cu călătorii și a zâmbit în toate.

„M-am dus și azi cu metroul. Și la ora prânzului, când vagoanele sunt goale. Și seara, când trenurile sunt pline și toată circulația din zona de nord a orașului era blocată de un trafic infernal.
Așa că, Nicușor, eu #suntlametrou. În fiecare zi. Ți-am păstrat un loc”.

Cîrstoiu susține că metroul ar trebui administrat de Primăria Capitalei.

„Hai să vorbim despre metrou! Să îți explic de ce metroul trebuie sa treacă la Primăria Capitalei!”, a mai scris el, în aceeași postare.

Într-o fotografie, medicul apare într-un vagon aproape gol, spre surprinderea câtorva persoane care au observat asta.

„Nu era niciun călător? Pe bune? Ce oră era?”, a scris cineva într-un comentariu.

Și de această dată, românii au lăsat comentarii, cum ar fi unele în care îl felicitau sau altele de tipul: „Vă recomand tramvaiul 45, poate l-ați văzut din mașină!”, „Dacă rămâneați cu noi până la capăt de linie, vă spuneam doleanțele noastre de corporatiști” sau „Toți merg acum cu metroul, tramvaie și celelalte mijloace de transport, merg prin piețe și alte zone, pe unde nu mai calcă patru ani. Teatru!!!”.

Miercuri, Cîrstoiu a mai spus încă o dată că nu se va retrage din cursa pentru București.

„Mizerii tipice din campanie. Să lăsăm instituțiile statului să își facă treaba. Exclus să mă retrag!”, a fost reacția lui, acuzat de incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate (ANI). Corpul de Control al Guvernului Orban a descoperit în 2020 că doctorul Cîrstoiu era manager la Spitalul Universitar și lucra, în același timp, și la clinica privată a familiei.

Calendarul alegerilor din 2024

Coaliția a stabilit calendarul alegerilor din 2024 în România. Alegerile locale și cele europarlamentare au fost comasate, iar alegerile prezidențiale au fost devansate.

9 iunie 2024 - alegeri locale și alegeri europarlamentare;

15 și 29 septembrie 2024 - alegeri prezidențiale (surse);

8 decembrie 2024 - alegeri parlamentare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE