Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

David Popovici, a patra sa medalie în finala de la 100 m liber

Sportivul român David Popovici a cucerit medalia de aur, în finala probei de 100 m liber, duminică, în cadrul Campionatelor Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, cu timpul de 47,69 secunde. Acesta a obţinut al patrulea său titlu continental după cele de la 50, 200 m liber şi ştafeta de 4x100 m liber masculin.

Întrebat dacă atmosfera de la acest campionat se poate compara cu atmosfera de la marile derbiuri de fotbal, David Popovici a răspuns că este mândru să aducă într-un bazin mic atmosfera de pe marile stadioane, atunci când au loc derbiuri de fotbal.

Sportivul român a menționat că cel mai emoționat a fost la cursele de ștafetă, în care a concurat alături de colegii săi din echipa României, pentru că spiritul de echipă și încurajările publicului i-au făcut „pielea de găină.”

David a încheiat ultima sa finală de la acest Campionat European de natație pentru juniori. În scurt timp, el va participa la Campionatele Europene de natație pentru seniori de la Roma.

David Popovici a reușit să câștige Aurul la proba de 200 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natație pentru juniori. Dublul campion mondial era marele favorit al cursei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE