Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cătălin Cîrstoiu s-a consultat cu Traian Băsescu despre candidatura la Primăria Capitalei. ”Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. N-am ascultat”

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PSD - PNL la Primăria Capitalei, a dezvăluit că fostul președinte Traian Băsescu, nașul său de cununie, i-a explicat de ce ”nu e bine” să intre în cursa pentru postul de primar general, însă a mărturisit că nu a ținut cont de argumentele sale.

Dr. Cătălin Cîrstoiu a precizat că a avut o ”discuție lungă” cu Traian Băsescu, iar fostul șef al statului i-a dat niște argumente ”strict umane” pentru care să nu candideze la Primăria Capitalei.

”Am avut o discuție cu Traian Băsescu, am avut o discuție lungă în care domnia sa. Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta.

Nu îi spuneți copilului de ce nu e bine? Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta dându-mi niște argumente strict personale, strict umane.

N-am ascultat, așa sunt eu. N-am ascultat niciodată. Mai importante sunt argumentele despre ceea ce cred. N-am făcut-o pentru un avantaje. Întrebați-l pe Traian Băsescu dacă mă votează”, a declarat medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din Capitală.

Cătălin Cîrstoiu, despre Sorin Oprescu: Suntem două persoane diferite din punct de vedere al structurii

Întrebat dacă Sorin Oprescu reprezintă un model pentru el ca primar general, Cîrstoiu a afirmat că mandatul lui Oprescu la Primăria Capitalei a fost unul bun.

”Domnul profesor Sorin Oprescu și eu suntem două persoane total diferite și din punct de vedere la pregătirii medicale și al structurii, dar avem un lucru în comun: acolo unde am mers, fiecare în felul lui. A fost directorul spitalului universitar mult mai scurtă decât am fost eu și a făcut lucruri bune

A fost un mandat bun la Primăria Capitalei și al lui și al doamnei Firea și a lui Traian Băsescu. Acum suntem într-o situație fără ieșire și a venit momentul să o rezolvăm”, a concluzionat el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE