Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Carne expirată de 3 ani, găsită la o terasă din Costinești. La controale au participat și trupele antitero

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Autoritățile au descins pe litoral, într-unul dintre cele mai ample controale din ultimii ani. Reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, însoțiți de cei ai Gărzii Financiare, Inspectoratului Teritorial de Muncă, dar și jandarmi și polițiști au ajuns de această dată în Costinești.

Cinci puncte de alimentație publică au fost controlate în Costinești. O situaţie specială a fost întâlnită de oamenii legii la Discoteca Tineretului, acolo unde proprietarii nu au vrut să deschidă uşile pentru control.

Poliţiştii au tăiat lanţurile cu un cleşte şi au intrat cu mandat de percheziţie. Spiritele s-au încins, iar în ajutorul instituțiilor de control au fost chemaţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, dar şi trupele antitero.

La una dintre cele mai mari terase din stațiune au fost retrase și distruse peste 3 tone de carne expirată sau fără etichete.

Distribuie

Taguri