Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Weekend aglomerat pe litoralul românesc. Care sunt prețurile de cazare în weekend, la malul Mării Negre

Se anunță un weekend aglomerat la malul mării, unde sunt așteptați peste 110 de mii de turiști. Majoritatea camerelor din hoteluri sunt ocupate. Agenții de turism cred că va fi cel mai aglomerat weekend din această vară de pe litoral.

Care sunt prețurile

Hotelierii spun că sunt puține camere care au rămas libere, pentru că în stațiuni gradul de ocupare depășește 80-90%. Este cel mai aglomerat weekend din acest sezon.

Prețurile de cazare pornesc de la 230 de lei pe noapte la un hotel de două stele, în stațiunea Eforie, și ajung până la 400-500 de lei la un hotel de patru stele, prețurile neincluzând mic-dejun.

Cel mai ieftin șezlongurile în Mamaia costă 30 de lei pe zi, dar de mâine prețul se va majora cu 10-15 lei. În Eforie un șezlong este 50 de lei. Există și locurile gratuite de pe plajă, unde turiștii pot veni cu prosoapele și umbrela personală.

La recepția hotelurilor prețurile cresc cu 30%.

Cum va fi vremea în weekend, pe litoral

„Vremea este frumoasă, iar apa este caldă. Pentru weekend se anunță temperaturi mari, de 28-29 de grade Celsius, iar, potrivit meteorologilor, șansele de ploaie sunt destul de mici”, transmite jurnalistul Euronews Diana Sobaru, de la malul Mării Negre.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE