Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aula Magna a Politehnicii a găzduit inaugurarea EnergyFest, cel mai mare eveniment de profil din România

EnergyFEST, cel mai mare eveniment dedicat viitorului industriei energetice din România, deschide seria manifestărilor găzduite de POLITEHNICA București, în 2024. Conferința din ziua inaugurală a avut loc în Aula Magna, în prezența unor reprezentanți de seamă din domeniul energiei.

Printre subiectele discutate: tranziția către energie verde și durabilă, rolul României în regiune, dar și marea nevoie de specialiști în acest domeniu al ingineriei.

Cea mai modernă sală de evenimente, în inima campusului POLITEHNICA

Inaugurată în 2018, Aula Magna este cea mai modernă sală de spectacole și a doua ca mărime din București. Conceptul este de spațiu polivalent și versatil, dedicat întregii comunități, un loc care să găzduiască, în condiții optime, conferințe, spectacole de teatru, de muzică clasică sau alte tipuri de evenimente.

Cu o capacitate de peste o mie de locuri, Aula Magna integrează, atât funcțional, cât și estetic, toate exigențele de acustică, vizibilitate și flexibilitate necesare. Mai mult decât atât, spațiul care înconjoară sala este unul extrem de generos, cuprinzând zone alveolare, fie de așteptare, fie pentru socializare – pentru discuții între grupuri mai restrânse, dar și un spațiu multivalent, potrivit pentru expoziții sau sesiuni de autografe.

Aula Magna beneficiază de toate autorizațiile necesare, oferind astfel certitudinea unui spațiu sigur și complet echipat cu tot ceea ce este necesar pentru organizarea unor evenimente reușite.

Versatilitatea reprezintă principala caracteristică a sălii, aceasta putând fi adaptată pentru orice fel de eveniment: de la conferințe, târguri/expoziții, lansări, până la reprezentații teatrale sau concerte. De altfel, de-a lungul timpului, Aula Magna a găzduit numeroase tipuri de evenimente: conferințe naționale și internaționale, prelegeri ale unor personalități marcante, dezbateri, competiții, spectacole de teatru, evenimente caritabile, concerte sau proiecții de filme.

Este, totodată, locul unde au loc evenimentele marcante ale universității POLITEHNICA București, inspirând astfel noile generații de tineri să-și urmeze pasiunea pentru știință, cultură și inovație.

Situată în inima campusului POLITEHNICA București, Aula Magna reprezintă un spațiu unic, care creează și consolidează legături în comunitate. Este concomitent sursă de inspirație și loc de întâlnire pentru elevi, studenți, mediul academic, mediul economic, dar și pentru creatorii și pasionații de artă în toate formele ei.

Aula Magna face parte din Centrul de Conferințe POLITEHNICA București, care cuprinde săli de conferințe și spații pentru evenimente cu o capacitate totală de 7.000 de locuri.

Biblioteca Centrală găzduiește cele mai multe săli și spații potrivite pentru evenimente corporate și nu numai.

Mai multe detalii despre Centrul de Conferințe POLITEHNICA București, despre condițiile de colaborare, dar și despre evenimentele organizate de universitate, găsiți la adresa events.upb.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE