Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Meditații gratuite la fizică, matematică și informatică, la Universitatea Politehnica București

Peste 20 studenți pe un loc, la meditațiile gratuite oferite de Universitatea Politehnica București. Tinerii vor să își ocupe un loc încă din sesiunea de preadmitere pentru a scăpa de emoții înainte de BAC. Platforma a avut 350.000 de accesări.

Peste 1000 de locuri sunt puse la dispoziție pentru tinerii din toată țara în fiecare weekend pentru cele 3 materii - fizică, matematică, informatică.

Procesul de rezervare este disponibil și poate fi accesat până când toate locurile vor fi ocupate pentru toate pregătirile din săptămâna în curs. Cursurile vor avea loc în perioada 10 februarie 2024 până în data de 17 iulie 2024.

Unde se desfășoară sesiunile de pregătire

Cei care doresc să participe la sesiunile de pregătire gratuită, sunt așteptați fizic, în campusul LEU din din Bulevardul Iuliu Maniu 1-3, București – Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, parter, sala A 01 și etaj 1, sala A 101.

Pentru înscriere, este necesară crearea unui cont pe site-ul events.upb.ro.

Înscrierile, pas cu pas

  • După ce ți-ai creat cont, selectezi materia la care dorești să participi.
  • După ce ai ales prima materie, vei selecta butonul “Alegeți-vă locul” care te va duce la sala cu locurile disponibile de unde îți poți alege un loc (procesul este la fel ca în cazul unei rezervări la un spectacol de teatru).
  • Dupa alegerea locului, vei selecta “Add to cart” si apoi “Du-te la coș”.
  • Pentru a putea merge mai departe cu rezervarea, este nevoie să completezi toate câmpurile solicitate, iar mai apoi să apeși butonul “Treci la Checkout”.
  • Vei primi un e-mail de confirmare a rezervării cu un link de unde vei descărca biletul cu informațiile rezervării tale. *Atentie! Doar pe baza acestui bilet, care va fi scanat înainte de intrarea în sală, vei putea ocupa locul rezervat și participa la pregătire.

Cei care doresc să participe la mai multe sesiuni, trebuie să repete săptămânal procesul de rezervare.

Pentru informații suplimentare, puteți scrie pe adresa de e-mail acces@upb.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE