Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Adrian Ilie, condamnat la opt luni de închisoare. Acuzațiile la adresa fostului fotbalist

Fostul fotbalist Adrian Ilie a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 4 din București, fiind acuzat că s-a aflat la volan în stare de ebrietate. Magistrații au hotărât, în cazul fostului atacant al echipei naționale, ca executarea pedepsei să fie amânată, relatează Gazeta Sporturilor.

În vârstă de 50 de ani, Adrian Ilie va fi supravegheat de autorități timp de doi ani, timp în care va fi nevoit să respecte mai multe reguli stricte pentru a ajunge în spatele gratiilor.

Cel poreclit ”Cobra” are la dispoziție 10 zile pentru a contesta decizia instanței. De asemenea, Adrian Ilie este obligat să achite și 1.500 de lei, cheltuielile de judecată din proces.

În iulie 2023, Adrian Ilie a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1 din București, la volan cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, politiștii l-au adus pe Ilie la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), pentru a i se lua probe biologice. El s-a opus procedurii, astfel că oamenii legii i-au deschis un dosar penal.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE