Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul Lance Reddick a murit. Era cunoscut pentru rolurile din serialele „The Wire”, ”Lost” și ”John Wick”

Lance Reddick, actorul american cunoscut pentru rolurile din serialul ”The Wire” și din filmele de acțiune ”John Wick”, a murit la vârsta de 60 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de reprezentantul artistului, Mia Hansen, relatează postul american CBSNews.

Lance Reddick a decedat vineri dimineață din cauze naturale, a mai precizat Hansen, într-un comunicat.

În serialul ”John Wick”, Reddick l-a interpretat pe Charon, portarul hotelului Continental, o organizație transformată într-un centru al asasinilor din New York. ”John Wick 4”, al patrulea episod din serie, urma să fie lansat săptămâna viitoare, avându-l în rol principal pe Keanu Reeves.

Lance Reddick a devenit cunoscut datorită interpretării complexe a locotenentului Cedric Daniels în serialul de televiziune ”The Wire” (2002-2008), peliculă turnată în Baltimore, orașul său natal.

De asemenea, Reddick a jucat în seriale precum „Lost” (2008-2000), „Fringe” și „Bosch”. De asemenea, a interpretat rolul lui Papa Legba în cel de-al treilea sezon al serialului de televiziune „American Horror Story”

Lance Reddick s-a născut la 31 decembrie 1962 în orașul american Baltimore. A urmat studiile Școlii de Muzică Eastman de la Universitatea Rochester din New York și ulterior a absolvit Școala de Teatru a Universității Yale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE